Läger

Ska åka på läger imorgon bitti. Är så lagom laddad...Samling kl åtta (på morgonen!) och sen bär det av. Ska vara borta till söndag och jag var du, nog och kollade på vädret, regn, regn och mera regn....Så surt! Jag har engentligen inget emot regn, men när man ska bo i tält och laga mat över öppen eld kan det vara gott att ha lite sol iallfal. Men nu har jag lyckats packa ihop det mesta, har lite små saker kvar och släng ner i väskan imorgon.
 
Idag hade jag bara halvdag i skolan, så skönt! Så sen gick jag och mamma på stan en sväng, missade tyvärr att äta på hela dagen så när vi kom hem var jag riktigt hungrig. Som tur var fanns det lite rester i kylen som jag bara kunde värma. Efter det kom Jonas förbi och hämtade upp mig, men framåt kvällen skulle vi åt skilda håll. Jag skulle samla in pengar vid en brasa, tur att det fanns några kompisar där annars hade jag dött av tristess.
 
Vet inte hur jag ska klara av helgen, alla i familjen har långledigt, Jonas har långledigt och alla mina kompisar ska vara hemma och festa och ha kul och själv ska jag sitta ute i ödemarken. 

Det värsta är att jag kommer sakna Jonas så mycket! Man vänjer sig väldigt fort vid att träffa någon så gott som varje dag. Hoppas att det kommer gå bra ändå.

Simma lugnt! 

Lördag

Vaknade tidigt i morse, Jonas låg och sov så sött så jag kunde inte med att väcka honom. Han säger alltid det, väck mig om du vaknar. Men vem kan med och väcka någon som sover så sött? Var uppe och sprang lite i lägenheten sen gjorde jag ett nytt försök med sovandet men det gick inget vidare. Något senare vaknade Jonas  så vi låg kvar i sängen och bara pratade, tycker att det är så himla skönt att bara ligga och prata med personen du älskar. Man kan prata om vad som helst, och man vet att det finns någon som lyssnar. Jag tror att det är den mest underbara känslan som finns. Att veta att det alltid finns någon vid min sida som lyssnar på mig och som bryr sig om mig.

Vi gick upp och åt frukost och försökte planera upp dagen lite grann, fick ihop det jätte bra. Men bara någon timme senare gick alla planer i stöpet, så nu är Jonas ute och far, det var grejer som skulle till bankeryd, sen skulle han handla en massa och själv är jag kvar i lägenheten och diskar, städar och tvättar ömsom varandra.

Lyssnar iallfall på väldigt bra musik, The Conells låt  '74-'75. Helt sjukt bra!

Ikväll pratade Jonas om att åka till Gislaved, skulle vara något race där. Får se hur det blir.

Så nu ska jag ner till tvättstugan och hänga en massa tvätt, sen är det bara att ta tag i disken, städningen och matlagningen. Hemska tanke! Jag håller på att bli en riktig liten hemma fru...menmen, så må det vara.

So long, flaggstång!

Tisdag

Dagen började för jävligt, sov hos Jonas inatt och kom på att jag hade glömt nycklarna hemma hos föräldrarna....Det var bara att ta en tidigare buss, hoppa av hemma, hämta nycklarna och springa vidare till bussen. Kom iallfall iväg ordentligt.

Lektionerna var helt okej, men fick reda på att vi ska gå ut och gå lektionen efter. Fick lite halv panik imed att jag har hyfsat ont i foten fortfarande, så det blev en tur till råslätt för att hämta kryckor. Så nu har jag hoppat runt på det hela dagen och har riktigt ont i mina händer nu!

Vi gick upp till stadsparken där våran lärare sa till oss att sprida ut oss. Minst tio meter skulle det vara mellan oss och sen skulle vi bara sitta och tänka. Var så underbart att bara sitta, lyssna och andas.

När vi sen hade slutat passade jag och några tjejer på att äta glass, så gott! Underbart väder (men lite blåsigt) och underbar utsikt!

Sen var det bara för mig att hoppa bort till min piano lektion (som gick åt helvete, för den som vill veta)


Nu sitter jag och skriver ett engelska arbete, så äckligt tråkigt. Men men.


Puss o kram


Jag blir så arg!

Jag blir så arg på dessa männsikor som alltid ska tycka så himla synd om sig själva. Livet går emot ibland och det blir inte bättre för att man ska gnälla på allt och alla. 

"Åhh stackars mig, alla mina kompisar har lämnat mig" är det så jävla konstigt att folk tröttnar på allt gnäll? Nej, det är det inte. Man orkar inte med en massa gnäll, man har mycket annat att bry sig om. 

Det absolut värsta är när personer gnäller om att kompisarna försvinner, när personen i fråga gör precis likadant själv, stöter bort kompisar. Tro inte att man orkar med all skit man får, det är inte konstigt att dina kompisar försvinner.   

Himla skit!

Kunde inte sova igår kväll, låg och funderade på varför jag inte kunde det. Hade jag glömt något? Eller hade jag inte ställt väckarklockan? efter att ha kollat allt jag kom på som kunde vara fel kom  jag fram till att allt var rätt. Lyckades iallfall slumra till lite, men sov så sjukt dåligt. Förklaringen kom snabbt där efter...Hade åkt på matförgiftning och låg och kräktes som en kalv. Efter det var det svårt att sova igen...Är så äckligt trött! Tycker synd om Jonas med, för honom lyckades jag också väcka. Men tror att han somnade om rätt fort. Orkade inte gå till skolan idag, så nu sitter jag här utan att ha någonting att göra...Men men, man får väl bara stå ut. Missar iallafall inte så mycket idag, bara en teater.     

Helgen

Började i fredags med att packa ihop allt som skulle med till N-hammar, va så illa att jag höll på att glömma hunden. Men efter många om och men fick jag med mig alla saker och hunden (inte illa!) Sen var det bara att packa in allt i Pux och åka. Ozzy mådde inte bra, den stackars vovven. Som tur är så är det inte så långt till N-hammar. Väl framme tyckte han att det var rätt kul och vara hos Jonas, han var lite orolig till en början, men det gick över. Jonas slängde sig i badet  och jag satt och klappade på vovven, vilken fredakväll! Lite senare dök Anki, Micke och Svensk upp för att kolla på hockey. Vilken match! Var så sjukt nervös i slutet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men som tur var vann HV! Sen blev det sängen för Sandra.

Tidigt i lördags fick hunden nått spel, så det var bara till att gå upp. Tittade ut genom persiennerna och trodde inte mina ögon, det hade snöat! Jag trodde inte på mig själv så jag stängde persiennerna igen och öppnade dom sakta. Och jag hade sett rätt första gången, det hade snöat...Tror Ozzy kände det på sig annars brukar han inte vakna så tidigt. Va ute i det dåliga vädret i närmare 40 minuter, vad jag frös när jag kom tillbaka! Men Ozzy var jätte glad. Vi passade på att åka till Jonas föräldrar med, satt och tjötade nån timme sen var det bara och åka hem igen. Varken Jonas eller jag var på så bra humör. Han hade ont i halsen och huvudvärk och jga hade jätte ont i huvudet. Så lördagen var jätte lugn.

Idag vaknade jag också tidigt av att hunden ville ut, så kvart  i åtta var jag ute. Jonas den sömntutan märkte inet ens att hunden satt och gnällde. Så när vi kom tillbaka låg Jonas och sov. Kunde inte med att väcka honom så jag gjorde risgrynsgröt  till frukost. Så när Jonas väl hade vaknat blev det frukost. Solen var framme så vi passade på att gå en längre promenad med vovven. Sen var jag tvungen att åka hem för att göra läxor (jävla religionsuppgift!). Så väl hemma igen var allt som vanligt, mina kära syskon var så snälla och hade lämnat all disk till mig...Men men, så nu sitter jag och gör läxor medans älsklingen är ute och åker mc. Är världen orättvis eller vad?

Det var allt för den här gången, ha det bra!

Solong,flaggstång!





Fredag

Idag har det varit en helt okej dag, men har varit vaken lite för mycket. Jonas sov hos mig inatt, så han skulle som vanligt upp innan halv sju (själv hade jag tänkt att sova till nio....). Så jag gick med honom upp en sväng, sen gick jag och la mig igen. Gick inte så bra med sovandet, strax innan sju ringde lillebrors mobil och sen gick han upp och stökade runt i huset. I samma veva fick hunden nått snespel och sprang mellan köket och vardagsrummet, det fullkomligt rasslade i parketten. Så fort hunden lugnade ner sig och lillebror åkte hemifrån skulle syrran upp och ränna. Men men, det gick ju ändå.

Tog en sväng med hunden i det fina vädret, sen bar det av till bussen. Ända felet var att den var 10 minutre sen. Då blev Sandra på så lagom bra humör. Fick stressa som tusan till lektionen.  Började med att spela volleyboll, innledde med en boll i magen och ett sönderskrapat knä. Men vi vann alla våra matcher!

Kom tillbaka till skolan för att äta mat, potatisgratäng, mumma! Fick då en armbåge i pannan av Daniel så nu ligger han pyrt till haha!

Nu är det bara engelskan kvar sen ska det hem och slappas. Ska antagligen åka ut till Jonas och bosätta mig där i helgen.

Puss och kram

Hej och välkomna!

Så ska jag göra ännu ett försök till att blogga. Antagligen kommer jag misslyckas som vanligt, men man kan ju alltid försöka.

Dagen har varit så tråkig! Började md ett natur prov...Inte så himla upphetsande....det gick skit, har verkligen inte förstått något av naturlektionerna. men det får gå som det går. Kommer till nästa lektion och då ska vi jobba med en tråkig kursbok, enskilt naturligtvis så prata det fick man inte heller. Var tvungen att rymma ut lite och prata av mig på stackars Daniel. Vad mycket han får höra, jag och Malin tar ut det mesta på honom.

Sen när jag kom hem blev det bara lite käk och så kom älsklingen förbi en liten sväng.

Nu ska det bytas om, för jag och Malin ska iväg och dansa kvällen lång.

Puss och kram

RSS 2.0