Vilken skit dag!

Nu börjar Sandra bli riktigt trött! Idag gick jag upp med tron om att det var torsdag...Så 10 över 8 var jag i skolan och funderade på varför ingen annan var där. Till slut slog det mig att det är onsdag idag och jag börjar halv elva...Så nu är jag så trött att jag till och med blandar ihop dagarna. Det är illa! Ringde till älsklingen för att se vad han gjorde, visade sig att han skulle iväg och köpa frukost så han hämtade mig på skolan. Så nu sitter jag på hans jobb och gör mest ingenting, vi åt lite frukost men så kan man ju inte sitta i all evighet. Så älsklingen springer runt och lagar liftar och jag sitter här. Skulle inte göra någon nytta med liftarne,kan verkligen ingenting om sånt! Tänkte passa på att diska upp lite åt dom då deras diskansvarige är på semester.

Men men, så är det och så förblir det.

Packningen inför flytten går iallfall bra! Har bara lite grann kvar och packa och det ska packas idag. Ska även en vända till sortergården då vi rensade vinden igår och jisses vad mycket skräp det var! Så dagens plan är att åka till sortergården, plocka ner porslinet och plocka bort grjjer ur badrummet.
 
 Om någon är intresserad så han vi en bänk diskmaskin till salu (helt oanvänd) och  två soffor ( en klippan soffa från IKEA och en bäddsoffa från JYSK, båda är i bra skick) . Så om någon behöver något av detta, hör av er.

Iförrgår hade Jonas köpt en liten accecoar till nya lägenheten. Han kom hem med en ny TV. Blev jag något förvånad, svar ja. För vi har diskuterat om vi skulle köpa en ny TV men kom överens om att vänta då det är mycket annat som måste köpas, men nu blev det en ändå. Jag säger det, det är alltid spännande med överraskningar =) Var även och köpte två nya stolar igår till vårat bord, det är så mycket plats i lägenheten så jag köpte till två till, får hoppas på att det blir bra. Vi beställde nya soffor också så de kommer i denna veckan, 

 Men nu ska jag röra mig mot bussen. Hej så länge!

Dans, fest och mer dans

Det blev en del dans i helgen. Inledde i fredags med att åka till falköping. Skulle hämtas av en kille som Malin känner med jag hade aldrig träffat honom så det kändes sådär...Men det gick jätte bra iallfall, han är jätte trevlig och social. Åkte vidare för att hämta en till tjej, som jag inte heller hade träffat men hon var snäll och trevlig så där var det inga problem det heller. efter det bar det av till andra sidan av stan för att hämta upp Malin och en kille till och sen bar det av mot falköping. Kom lite sent så bandet var i fullgång, varken jag eller Malin hittade någon att dansa med så vi bjöd upp varandra. Vi fick en del blickar, vissa var förvånade, andra var glada och verkade tycka att det var en kul grej. Spela roll vad andra tycker, vi hade stört kul! Dansade lite mer, men det var en dålig dans kväll för min del...Gick inte så bra och hittade ingen som "passade" min dansstil om man kan säga så. Tog någon tur tille med kompisarna som var med och foxade en del med Malin. Vi börjar verkligen få koll på våra danssteg.

Åkte hem efter klockan ett och somnade rätt gott i bilen. Väl hemma blev det frukost/kvällsmat, då var klockan halv fya! Älsklinen var vaken så han åt med mig och sen blev det sängen för oss båda. jag vaknade konstigt nog hyfsat tidigt på lördagsmorgonen men låg och drog mig ett bra tag. Sen blev det frukost, en sväng till blomsterlandet för att inhandla en blomma till min svärmor som fyllde år. Åkte hem till henne och grattade, åt, fikade och pratade en hel del. Åkte sen hem för att göra oss iordnig för vi var bjudna på fest, hamnade där rätt tidigt. Träffade en del nytt folk och en massa andra gama kompisar, Många av dom hade jag inte träffat på länge så det var jätte kul. Det blev en lugn kväll och vi var hemma vid halv ett.

Söndagen blev lugn, hinner inte med så mycket då vi båda åker och dansar vid fyra. Gick bra för både mig och Jonas på våran kurs, även om han är lite trött på vissa tanter. Min kurs gick också väldigt bra, men det är lite tråkigt för man får dansa så lite, musiken spelas i max en minut och på den tiden hinner man inte göra så mycket...Det är lite synd för ibland behöver man lite tid för att "dansa in" sig med sin partner. Men summa summarum var det en bra kväll.

Måndagarna är gräsliga under morgonen då jag läser matte b, fattar inte allt för mycket...Men på eftermiddagen blir det desto roligare. Har idrott och hälsa b med ett jätte gott gäng . inegn som blir arg om man gör en tabbe och det är så skönt! Trots att det är väldigt kul så känns det, har två väldigt blåa och svullna knän...Men dte är det värt!

Idag har allt varit cool lugnt, väntar hem älsklingen nu så vi ska äta. Sen har vli inga direkta planer. Tänkte packa ihop delar av köket idag, rensa lite och packa ner sånt som inte behövs. För den 31 januari smäller det! Då lämnar vi lägenheten för att hitta nya äventyr haha! Åker förbi våran nya lägenhet varje dag och längtar bara mer och mer!

Kan berätta att jag ska till stockholm över helgen. Ska åka med Jonas och hans föräldrar då det är mc mässa där. Förra året var jag i Göteborg på samma mässa så snart blir det tradition. Det ska bli trevligt och åka iväg lite. Sådana mässor är inte det första stället man ska leta efter mig på, men dom är trevliga vill jag lova så det ska bli skoj.

Men nu är Sandra hungrig så; so long!

Snart flyttar vi!

Nu har vi packat så gott som allt, det är bara en del saker kvar i köket men mest sådant som vi behöver så det får nog stå ett tag till. Så gott som alla kläder och skor är nerpackade, vi har bara kvar det absolut nödvändigaste. Så nu känns det verkligen att det är på allvar. Snart är denna lägenheten tom och vi får fylla en ny. Tror att man kommer sakna detta stället en del, även om man inte trivs här nu. Det är trots allt första stället för både mig och Jonas.

Idag har dagen varit jätte lugn, hade självstudier hela dagen så min grupp tog den tid vi behövde. Var även hos skolsköterskan en sväng. Min arm krånglar något fruktansvärt, så hon tyckte att jag ska till en sjukgymnast. Ska känna efter hur jag mår imorgon och om det inte är bättre så får jag ta en tid.

Har även lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig imorgon, beställde lite nya toppar från h&m och sen har jag även köpt två nya klänningar...Får fundera på det under natten.

Men nu kom Jonas hem så jag ska mysa lite med honom.

over and out.

Ledig!

Idag är Sandra helt ledg, både från jobb och saker som måste göras. Så underbart skönt, har varit lite mycket det sista. Så fort man inte har jobbat har det varit en miljon andra saker som ska göras, men idag är det lugnt. Har bestämt med mamma att jag ska åka hem till henne och packa lite saker. Mitt gamla rum ska förvandlas till ett litet träningsrum har jag fått höra så jag ska röja lite bland mina gamla grejer poch packa. Nu är det bara veckor kvar tills vi flyttar till vårat lila hus! Så just nu lever vi i kartonger. Det mesta av vardagsrummet är ner pplockat och "fin" glasen är också nere. Nästa projekt är att gå igenom garderoben och det kommer bli någon dags arbete, där har vi allt mellan himmel och jord så en del rensning kommer att krävas.

Ska passa på att övningsköra lite idag så håll er innne! På tal om köra så har jag gjort något jätte dumt, har lovat både mig själv och andra att jag ska försöka ta mitt körkort innan sommaren. Shit! Jag kommer att få ligga i!

Tänkte också berätta att jag jobbade mitt sista pass igår vilket känns skönt. Har jobbat riktigt mycket detta lovet. Men allt har gått jätte bra och det har blivit riktigt fina pengar, vilket alltid kommer till nytta. Tex beställde jag jag lite nya kläder härrom dagen så de kommer i veckan. Köpte jätte fina toppar, mestadels till danser men också till vardags. 

Älsklingen kom hem en sväng idag och åt frukost med mig, är väldigt trevligt att slippa vara själv hela dagen. Men nu måste jag in i duschen innan jag åker hem till mamma.

Tjingeling

Sammanfattning och uppdatering

Jag måste börja min sammanfattning och uppdatering med julafton. Började dagen hemma väldigt lugnt med paketöppning och mys. Fick så fina julklappar av Jonas, mina största julklappar någonsin! När jajg kom ut ur duschen stog det två jätte kartonger i vardagsrummet så jag kunde inte låta bli, öppnade dom direkt. Det första fick mig lite fundersam, men när jag öppnade alltihop så såg jag sammanhanget och fattade att jag hade fått ett bar bord och två stolar till det. Bordet är runt med stora brinnande tärningar på och stolarna har ett stort döskalle tryck på. De är så tuffa! Blev väldigt förvånad över att jag fick dem...Jag, Jonas och någon kopis till satt och surfade runt på nätet så visade jag vilken sida bordet och stolarna fanns på och berättade hur mycket jag tyckte om dom och nu, nästan två år senare fick jag dem! Tack älsklingen! Det bästa är att dom kommer att bli så fina i nya lägenheten!

Sen åkte vi vidare hem till min familj för lite brunch, prat, skratt och paketöppning där med. Emilia visade vad hon hade fått i julklapp...två underbart söta marsvin!!! Dom heter Teqila och Akita. Den ena är ljusbrun och vit och den andra är mörkbrun och vit. Båda är så underbara. De älskar uppmäsksamhet och att sitta i knät och gosa. Akita ska alltid krypa upp mot halsen och sitta på axlarna. Vilken julklapp!

Sen åkte Jonas vidare till sin familj och tyvärr kunde jag inte följa med då jag skulle börja jobba klockan 15...Lite surt att gå in på julafton men mamma jobbade också så vi umgicks en hel del under kvällen.

Så årets jul var väldigt trevlig. Synd bara att man inte fick vara med hos Jonas familj. Men men, det kommer fler jular.

Nu hoppar vi raskt vidare till nyår. Det var väldigt lugnt där med, passade på att snika lite mat hemma hos mamma och pappa. Var så trevligt så, mycket skratt och dumheter som det alltid är hemma. Sen begav vi oss vidare till Jonas familj för att lämna av lite saker och önska gott nytt år. Sen begav vi oss ner till Maxi för att möta upp några kompisar för att senare åka upp till stadsparken  för att kolla på fyverkerierna. Jönköping är så vackert! Skulle vara jobbigt att flytta härifrån, men så lär det väl bli i vilket fall. Behövs nog lite omväxling i mellan åt.

Nyåret var jätte trevligt det med, men väldigt lugnt vilket vi båda tyckte var skönt. Jag har jobbat varannan dag sen skolan slutade så är rätt trött och seg så det var skönt att inte vara så aktiv under helgerna.

Och nu hoppar vi kvickt till idag. vaknade ensam idag, det är aldrig roligt. Och det värsta var att jag vaknade alldeles upprörd och ledsen. Drömde saker som var mindre roliga och otäckt verkliga...Önskade så att Jonas hade varit hemma. Men som tur var har jag Minus. Tror han märkte att jag inte var som vanligt för han släppte mig inte med blicken och var intill mig tills jag skärpte mig och gick upp. Älskade Minus, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig Jag är fullt medveten om att han "bara" är en katt men han betyder så mycket för mig.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror att det blir duschen, frukost och sen en buss in till stan. Mest för att ha någonting att göra.

klart slut.

RSS 2.0