Inget mer scoutande för mig!

Nu har jag verkligen bestämt mig, det är slut scoutat. Jag kom iväg till lägret tro det eller ej. Tog ungefär tre timmar innan jag började fundera på vad jag gjorde där. Jag passade verkligen inte in. Men jag tänkte ge det en chans, men vid 17 tiden ringde jag hem till mamma och då var det kört. En timme senare dök hon upp och hämtade mig. Nu är jag väldigt nöjd med mitt beslut, hade aldrig orkat vara på läger.

Veckan i skåne gick jätte bra! Över förväntan faktiskt. Men efter 9 dagar med 15 timmars pass är man rätt seg, men det äe en otrolig upplevelse! Och det gav ju lite klirr i kassan. Nu ska jag bara vara hemma och lata mig. Idag har jag bara sprungit lite ärenden på stan, bla hämtat min älskade ring. Äntligen var den klar! Har även lämnat in mina glasögon så nu ska jag se ordentligt igen haha!

See you :D

Snart bär det av...

Imorgon bär det av till skåne för en veckas jobb. Ska bli najs och joba någon annanstans än hemma. Men samtidigt ska det bli så surt och åka bort så mycket! Men nu börjar jag iallfall få ordning på mig själv, så snart är det färdig packat till skåne resan. Det är rätt lugnt med kläder och så imed att man kan tvätta och framför allt bor man inne!

Så nu är det ju bara all packning inför scoutlägret...Då kan man inte tvätta och inte vara inne...Blä! Känner inte alls för detta men det blir nog bra när man kommer dit. (Försöker intala mig det iallfall.)

Igår jobbade jag mitt sista pass här i Jönköping, vilket kändes riktigt bra. Var en hel del jobb det sista. Sen eftr scoutlägret så blir det bara softande.

Ska åka upp en helg till stockholm. En kompis som gifter sig, så en present måste jag ordna. Annars blir det en lugn sommar, älsklingen har semester en vecka så då hoppas jag att vi kommer iväg på någonting. Får se vad det blir.

Hoppas också på att jag får tillbaka min ring nästa söndag, om inte så blir det söndagen efter det. Saknar den verkligen så mycket! Idag är det bara lugnt, ska fira mamma ikväll så vi ska ut och äta Mumma :D

Tjingeling!

Hemma

Började dagen redan vid fyra i morse, då jag inte lyckades somna kvällen innan. Men jag var uppe och sprang lite i lägenheten och sen kunde jga somna. Det värsta är att som vanligt gick Jonas upp vid halv sju...Låg vaken en stund igen, men lyckades så småning om somna igen. vaknade vid elva av attt klockan ringde, funderade på varför jag hade ställt den. Men kom fram till att jag skulle tvätta, så det var bara att gå upp och plocka fram allt som skulle tvättas gå ner till våran myket trevligta tvättstuga (eller inte) och köra igång de förrsta maskinerna. J

onas passade på att komma hem och äta lunch så jag gjorde köttbullar, gräddsås och potatis. När jag var ensam igen var det bara att fortsätta tvätta, passade också på att baka cornflakes kakor. Ringde en sväng till mamma och till Malin för att bestämma inför imorgon. Jag har lyckats få ner henne till stan så det blir en lunch :)

Jonas kom hem sen efter fyra men han var inte hemma länge. Var lite smmåärenden han var tvungen att ordna med. Väl tillbaka softade vi bara och jag gjorde ost och skink paj till middag. Smakade mumma :)

Efter det blev det en sväng till sop statioonen för att göra oss av med all himla reklam och maxi som nästa station. Var tvugna och handla lite grann. och sen blev det film, jag har inte riktigt fattat handlingen,men Jonas gillar den. handlar om u-båtar och kriget.
 
Var inne på syn undersökning med, kommer kosta 2400 och få mina glas bytta...jippie...Sen får jag lägga på kostnaden för undersökningen och nya linser. Lämnade även in min ring för förminskning. Trodde att guldfynd skulle ordna det smidigt och billigt. Men nej, nu är den borta i två veckor och över 300 kronor kostar det för att minska ner den från 17.18 mm till 16.87 mm. Det är ju skamligt. Men men, vill ju gärna att ringen ska sitta ordentligt. Men nu får det bli sängen för Sandra.

So long!

Sandra är lycklig!

Jag går fortfarande på moln sen i torsdags. Är så himla lycklig! Jag har alltid varit rädd för att han ska hitta någon bättre än mig, och självklart kan det fortfarande inträffa. Men nu känns det verkligen som att han har valt mig, och bara mig. Och ringarna är så fina! Smala, raka och väldigt enkla guldringar. Sitter och sneglar på den så ofta jag hinner.

Imorgon är det dags att jobba igen, 8-17. Och i veckan är det mycket som ska göras, på måndag ska jag in på synundersökning, har upptäckt att jag ser skit dåligt...Kul jul att betala det...Måste ju byta glas och köpa nya linser med...Tisdag ska det tvättas och på onsdag är det deligering på förmiddagen och sen hoppas jag på en lunch dejt med Malin och vid 15.30 blir det jobb igen. Samma jobb tid på torsdag.

Och när allt det här händer ska jag packa också, ska åka iväg med jobbet en vecka till skåne och jobba där och dagen efter jag kommer hem ska jag på scoutläger i en vecka. Så det blir mycket packande. Ne, nu är det dags för sängen, så sjukt trött! Men ha det fint!

Natti natt.

Förlovning!

Nu är Sandra och Jonas förlovade!

Jensens

Ikväll är Sandra utbjuden :D Ska äta på Jensen's Böfhus med älsklingen. Vi ska fira min 18-års dag, lite sent men vi har inte hittat rätt dag vi har kunnat gå ut. Jag jobbar så gott som bara kvällar och helger vilket är enda gången Jonas är hemma. Men äntligen har vi lyckats få ihop dagarna. Blir nog väldigt trevligt ikväll, jätte god mat och bättre sällskap kan man inte få.

Idag har dagen gått sakta...Jag har varit och handlat, varit ute och gått, pluggat teori och bakat. Men nu är det bara en kvart kvar tills Jonas slutar, ska bli skönt att få sällskap igen. Jag är en väldigt social person och hemma fins det nästan alltid någon att tjöta med, så det är väldigt annorlunda och sitta här helt ensam. Men samtidigt är det väldigt skönt, man kan göra precis som man vill och man slipper irritera sig på någon annan.   

Denna veckan är det mycket jobb, har bara två dagar ledigt. En fem dagars jobb vecka är ju helt vanligt, men jag har fått väldigt långa turer och tre dagar i rad så hela helgen jobbar jag. Nästa vecka är rätt lugn, jobbar två turer men på lördag (v. 28) drar det igång på riktigt. Åker till skåne en vecka och jobbar, det kommer bli jätte tungt men samtidigt så är det väldigt kul. Jobbade på samma ställe förra året också. Det absolut jobbigaste är att jag kommer hem på eftermiddagen söndag v 29 och på månda morgon v 30 ska jag på en veckas scoutläger i vaggeryd. Inte mycket vila här inte. Men sen är resten av sommaren lugn. Kommer bli jobbigt att vara borta från Jonas så länge. När jag jobbar i Skåne är mamma med så henne hinner jag inte sakna. Men Jonas, det kommer bli jobbigt och det värsta är att jag vet att han kommer lida av att vara själv så mycket. Hoppas att han hittar saker att göra, tror att han kan plocka med bilen en del.

Ne, nu är det dags att göra mig i ordning!

So long flaggstång.

RSS 2.0