Onsdag

Idag är föreläsningen inställd, vilken känns skönt då jag inte känner mig helt pigg. Missade en föreläsning igår pga att jag troligtvis var matförgiftad i måndags. Så därför är jag lite hängig fortfarande. Men idag känner jag mig piggare så jag kommer nog ut soffan iallfall och i eftermiddag ska jag och äålskling upp på taket för att skotta snö. Jonas började redan igår, men då vågad jag inte klättra upp. Blodtrycket har spökat plus att jag kände mig dålig. Jag kände mig så elak igår när Jonas skottade taket och jag bara satt. Men vad gör man när man mår illa...

Annars är det mest skola som gäller. Lämnade in min hemtenta en hel timme innan den skulle lämnas in. Guldstjärn till mig!

Jag och älskling har köpt ny bil med, BMW fick flytta och vi la vantarna på en Citroën Xantia. En söt liten bil med turbo så den är perfekt nu på vinter. Men både jag och älskling väntar tills den riktiga bilen kommer ut, hoppas bara att snön smälter snabbt och att vädret blir bra! För då ska Lillablå få se vägarna igen.

Ush

Jag vill inte äta, vill inte sova så därför är jag för tillfället hungrig och väldigt trött. När jag tänker efter så vill jag nog ingenting.

RSS 2.0