Mötet inför mötet

Ikväll ska jag på ett möte, som är innan det "riktiga" mötet. Ska till Göteborg i Juni på SMU möte, så ikväll ska vi förbereda oss lite. Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på, göteborgsmötet verkar vara dödligt seriöst och själv är jag inte känd för min seriösa sida.

Idag var det lungt i skolan, var på lektion i typ 20 minuter...Satt på massa andra möten resten av dagen. På ett möte var det våran sista sammankomst så  vi som var med blev bjudna på en trerätters middag. Mumma!

Passade på att gå lite på stan idag, hittade det jag har letat efter i ett år, nämligen en svart underkjol i tyll. jag blev så lycklig! Hittade även en ny väska, ljusstakar och tre små tavlor. Allt var second hand, så jag gav 400 spänn för rubbet. Vilken shoppingdag det blev.

Senare ikväll ska jag ut till Jonas och umgås lite med honom. Imed att han fyller 20 idag så blir det lite present öppning. Får se om han tycker om det jag har hittat. Hoppas på det iallafall.

Men nu måste det springas! Tjingeling!

Fredag, lördag och söndag.

Fredagen var helt okej, men hade min vanliga jätte långa engelska lektion på eftermiddagen. Som tur är ar alla nationella skrivna, så nu softar vi mest. På kvällen sen kom det över lite kompisar till mig och Jonas. Vi hade skit kul! Gjorde inget speciellt, men är man ett så gott gäng så behöver man inte göra så mycket. Vi sjöng lite singstar (Hanna spöade mig så hårt, men jag lyckades spöa svensk sen...) Var lite hes senare på kvällen. Hanna och Micke åkte rätt tidigt och efter det spårade det ut totalt. Kvar i lägenheten var jag, Jonas , Svensk och Malin. Alla fyra är lika barnsliga...Efter det att jag och Svensk spöade skiten ur Malin och Jonas började det bli rätt sent så Svensk började sin långa vandring hemåt. Malin stannade hos oss, vågar inte släppa ut henne ur lägenheten haha!

Under lördagen hände det inte allt för mycket, tvättade och lagade mat. Åkte hem till Grästorp och hlsade på. Mamma kom hem från mallis på kvällen så då fick man höra lite historier från den gångna veckan, helt sjukt vad jag flabbade åt henne. Senare på kvällen drog jag och Jonas hem mot lägenheten och sen bar det av till kvällens race. Kallt som fan var det, men man får bita ihop.

Idag ska vi få en massa gjort helt plötsligt, lyserna på bilen måste ordnas, ska till biltema, det måste handls mat, Jonas ska klippas och så var det en husvisning också.

Bye bye!

Seg eftermiddag.

Idag har det varit riktigt segt...Kom hem från skolan vid halv två och sen dess har jag inte gjort något och nu fastnade jag här..Så sjukt segt! Men men, snart får jag något att göra, ska spela piano vid fem som vanligt men idag känner jag inte alls för det. Och tillråga på allt så har jag lyckats låsa in min not bok i skåpet *suck* Blir så himla trött på mig själv så att det är helt sanslöst.

Efter pianot ska jag ut till älsklingen, är förvånad att han fortfarande står ut med mig, men jag är väldigt glad att han gör det. Vi får nog ta tag i oss själva och diska idag, hur tråkigt det än är...Tyvärr så är det något som måste göras, Sandra vill ha en diskmaskin!

Mamma är inte hemma denna veckan, hon är på mallis och jobbar så hemma är det ingen kul och prata med. Syster är så gott som aldrig hemma och bröderna sitter mestadels framför varsin dator och om dom inte gör det så tränar dom. Pappa mest är, idag målade han fönster så han var inte så mycket till sällskap.

So long.

Lägret

Lägret gick bara bra, men vädret förstörde mycket av stämningen. Ihållande regn från torsdag kväll till lördag morgon...Alla var jätte blöta och rätt kinkiga, som tur var hade vi fått upp tälten innan regnet kom.

Vaknade upp på fredags morgonen med en dyblöt kudde, tältduken hade läckt som ett såll hela natten. Det förstörde min fredag...Resten av dagen gick rätt bra, även fall regnet föll konstant.

Lördagen blev hyfsad, det mesta var fortfarande blött men det regnade inte längre iallfall. Hände inget speciellt på hela dagen och för första gången någonsin hade jag hemlängtan. Saknade familjen och Jonas.

Söndagen började så bra, solsken! men framåt förmiddagen blev det mulet igen, men man slapp iallfall regnkläderna. Det var spårning på morgonen/eftermiddagen. Jag och Hanna hade en station ihop, först gick allt jätte bra och vi hade mycket att göra men sen blev det tvärstopp och vi hade uppehåll i nästan två timmar...Menmen. Sen var det bara lunch och allt skulle senare rivas. Under avslutningen blev allt jätte jobbigt, jag kom på att det var sista lägret med mina scouter för nu går dom upp i elit. Vi har haft så många konflikter, men vi har arbetat hårt allihopa och nu har det fungerat jätte bra. Så lipig som jag är började jag gråta vid den tanken.Mina små älsklingar vann spårningen! Och då brast det riktgt mycket för mig, jag var så stolt över dom. På dessa tre år vi har varit en patrull har de utvecklats så mycket. Det fanns ingen hejd på hur stolt, lycklig och ledsen jag var. Kommer sakna dem så mycket!

Hem färden gick bara bra, väl i kyrkan igen skulle allt bara packas av för att vi idag ska diska upp allting...Suck va tråkigt!

Så nu ska jag iväg och diska grytor i nån timme, so long!

RSS 2.0