Början av helgen.

Än så länge har helgen varit hyfsad. I fredags var jag ledig, tyvärr  var Jonas tvungen att åka och jobba kl 4 (!) på morgonen. Så vi han inte prata alls på morgonen. Orkade inte gå up då. Under dagen jobbade jag med mitt hemska arbete i samhällskunskapen. Det handlar om EU och är äckligt tråkigt! Jonas kom hem lite tidigare än vanligt, men var helt slut så vi la oss gosade en stund, detta slutade med att båda somnade...Som tur var vaknade jag i tid, men Jonas snarkade vidare. Jag började göra mig i ordning för kvällens bravader, dans i skövde. Så jag pysslade lite med mig själv och lägneheten fram til det att Dure hämtade mig. Denna kväll hade jag verkligen lyckats med sminkningen! Hade målat små vingar med kajalen, men naturligtvis så skulle den kladda så det gick åt fanders...När vi väl kom iväg åkte vi upp till eghagen för att hämta Malin =) och efter det blev det raka spåret till Skövde. Virrade runt där en stund innan vi hittade någonstans att parkera, men det löste sig så småningom. Vid det här laget kurrade magen på oss alla så vi passade på att äta på stadens korvmojj, flådigt värre!

När maten hade mättat våra hungriga magar gav v oss vidare till Valhall. Tyvärr var det sådana mängder med folk så det gick knappt att bugga...Foxen gick däremot jätte bra. Men framåt ett var man seg i både kropp pch huvud så jag och Malin taggade ner och hamnade i baren en sväng. Vilan varade inte länge då en kile från klubben bjöd upp mig och det hela slutade med att vi dansade den sista halv timmen. Gick så sjukt bra! Det var så skönt att det äntligen stämde. Senast jag var ute och dansade stämde det inte alls. Jag var helt ur form och var inte så taggad så det var verkligen gött att sätta de sista danserna igår! Efter två började vi dra oss hemåt, och vid 03,50 klev Sandra in genom dörren lite lagom trött och nyvaken. Jag sov så himla gott mellan habo och sandseryd =)

I morse åkte jag och älskling till sortergården med de sita kartongerna och all annan blandad skit. Efter detta ser man faktiskt att man kan bo hos oss, vilket var en omöjlighet innan. Älskling har spikat ihop våra garderober också, det blev så fint! Visserligen är han något trött på dom vilket jag kan förstå helt och hållet.

Andy dök upp under eftermiddagen för lite fika och tjöt och mitt i allt kom Hanna ner för vi skulle ta en promenad. Som vanligt pratade vi om allt mellan himlen och jorden. Även ifall jag och Hanna inte ses så ofta längre har vi inga problem alls att prata med varandra om allt och inget. Det är verklige skönt att ha en sån kompis!

När jag kom tillbaka var Andy kvar så vi (jag...)lagade middag. Efter maten blev det ännu mer tjöt och när jag är i köket och plockar i diskamaskinen ser jag en bil stå och blinka på mig. Fattade verkligen ingenting så jag öppnade dörren för att gå ut och fråga vad människan ville. Visade sig att det var syster som blev avsläppt av mamma. Jonas hade bjudit in henne på melodifestival kväll vilket jag inte visste. Så glad men förvånad släppte jag in henne. Så nu har vi suttit och glott på dumburken och käkat popcorn. Resterande tre sitter kvar, men jag pallade inte. Är någon bilfilm som går.

Trots detta är det dags att vara lite social mot dem så god afton.

...

Det har varit jätte kul att flytta, helt klart. Men ändå har det varit så fruktansvärt jobbigt!!! Jag är helt allvarlig när jag säger att jag aldrig tidigare har varit så här trött i hela mitt liv! Sömnen har varit helt åt helvete sen flyttandet började, har blivit helt veckovill, vet knappt vad är för datum eller dag. Och i dag som toppen på isberget spydde mammas hund på mig så jag var tvungen att åka hem och byta om. Slängde då in mina ner spydda kläder i tvättmaskinen och tvättade. Men irriterad som jag var glömde jag naturligtvis att vända en tröja ut och in....Så nu har jag lyckats förstöra en av Jonas tröjor. Känns sådär. Jag känner mig verkligen misslyckad just nu. Gör alltid fel eller ställer till det. Allt pga trötthet. Hatar verkligen att vara såhär!!!! Nu blir jag inte ens arg längre utan nu blir jag ledsen istället och då är jag riktigt nere...Pallar inte med att allt ska gå emot mig hela tiden!

Nu var det typ en timme sen jag kom hem från jobbet med, gjorde inte saken bättre att det har krånglat hela eftermiddagen. Och det var för en timme sen jag fick veta att tröjan var söndertvättad. Så nu ligger Jonas och sover och jag sitter här för att jag orkar inte att gå och lägga mig. Vet inte varför men det blir alltid värre när man ska försöka sova .man börjar tänka en massa och så blir man ännu mer nere. Så vi får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Förhoppningsvis somnar jag inte alls och då slipper jag tänka så mycket, men då kommer morgon dagen bli helt åt skogen istället. Vet inte vilket som är värst....Får fundera på det en stund.

En glad nyhet är att våra nya soffor är upp packade. Blev så fint så! Nu sitter jag i en av dom och den är riktigt bekväm. Misstänker att Minus tycker det med då han ligger bredvid mig och spinner.


Lilla huset

Äntligen har vi flyttat! I I söndags gick de sista flytt lassen och runt två var vi helt inflyttade, så nu återstår det en massa arbete med att få allt som man vill men jag tror att det kommer bli jätte bra. Lilla huset är på 100 kvm och vi har lyckats få in många trevlliga hörnor. Imed att vi bara har två rum så får man göra det bästa ändå. Så nu har vli en TV hörna, gym, bar, matsal och kök i samma rum. Det är ett riktigt stort rum, men jag tycker att vi har lyckats använda utrymmet på ett bra sätt. TV hörnan går i vitt med en grå fond vägg med vitt och svart mönster på. Den vita väggen går ju igenom hela rummet, i matsalen är det en blå fond vägg, likadant i köket även sovrummet går i vitt och blått. Bar delen ska få gå i rött och datarummet går i grönt.

Så nu har vi fått lite ordning överallt och Jonas har kopplat in en del av ljudsystemet så han  verkar nöjd! Vi delade upp det idag, han fixar i vardagsrummet och ordnade till det i köket.

Kan berätta att våra soffor kom idag med så nu ska vi bara bli av med de gamla sen ska dom nya sättas ihop. Det kommer bli så fint! Lovar att få upp några bilder på bdb så fort det är lite ordning på torpet.

Men nu ska det packas upp lite till =)

Kramkram

RSS 2.0