Sommar!

Äntligen är sommaren här!!!! Sandra är lycklig!

Tyvärr har jag dragit på mig en bihålsinflammation till, den fjärde under ett år. Roligt värre. Denna gången är det inte lika illa som förra gången. Nu är det bara 60 taletter som ska ner. Tacka vet jag kåvepenin! Och läkaren jag träffade var jätte trevlig och tog mig på allvar, det är en rätt ovanlig företelse när man är sjuk.

Idag är det lugnt, ska ner till stan och skriva ut lite bilder och kolla runt lite. Älskling jobbar jätte mycket just nu då en annan kille på jobbet har semester så tyvärr går vi lite omvarandra.

Kan även berätta att det fortfarande inte har gått in i huvudet att jag inte kommer vara på Bäckadal igen med min klass. Det är svårt att få in att livet kommer ändras till hösten och jag gillar inte den känslan. Jag vill veta vad jag ska göra och vart jag ska vara. Till hösten har jag inte en aning om vad jag ska göra. Visserligen har jag sökt in till högskolan, men linjen jag har sökt har 16 sökande per plats! Det känns riktigt surt och det har sänkt mig. Så om jag inte kommer in så blir det till att söka jobb. Helst vill jag inte jobba, jag vill plugga direkt. Jag känner mig allt för väl, så skulle jag börja jobba så är risken stor att jag inte börjar läsa igen och det vore tråkigt då drömmen är att ha en utbildning. Jag är en skol människa helt enkelt. Jag har alltid fått kämpa i skolan, både med prestationer och med det sociala trots det så vill jag fortsätta.

Nu är det dags för frukost.

Sjung om studenten....

Igår tog jag studenten och jag har fortfarande inte bestämt mig om det är roligt eller vemodigt. Jag har inte fattat att man sa hej då till klassen igår och att man kanske inte träffar någon av dem igen. Jag har inte förstått att man inte ska gå tillbaka till skolan. Det är inte mycket jag förstår...

Går dagen var mycket trevlig, tidig morgon med fotografering, sedan frukost, kyrkan ( där jag höll världens kortaste tal :p) sedan hej då till läraren och tillsist utspring i regnet. Fick massa roliga presenter av familjen och massor av kramar, det var verkligen en speciell känsla när man åg sin skylt uppifrån scenen! Efter allt kramande var det dags för flak åkning. Jag har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv! Fingrarna var blåa när vi väl var tillbaka på skolan igen. Men roligt hade vi!

Väl hemma blev det lite förberedelser innan släkten dök upp. Nästan hela min släkt var där och Jonas familj kom hit också så vi var många i lilla huset. Under kvällen åts det smörgåstårta, och till efterrätt blev det mintchoklad kaka. Jag hade gjort lite väl mycket mat så nu kan jag äta smörgåstårta och kaka i en vecka ungefär. Jag gör hellre för mycket än för lite mat. det hade blivit pinsamt!

Kvällen spenderade jag med klasskompisar till en början men vid nio drog jag och Malin oss vidare. Det var mat på soya som gällde. Det blev mycket gamla minnen som diskuterades och en massa mat. Jag älskar soyas buffé, har ni inte ätit den så gör det! Efter maten blev det piren en sväng och både jag och Malin blev erbjudna sommarjobb  bara för att vi var så söta och trevliga. Killen ville ha oss som serveringspersonal och vi kunde knappt hålla oss för skratt. Både jag och Malin är rätt klumpiga!

Vi avslutade kvällen rätt tidigt då vi var riktigt trötta!

Jag vill tacka alla som gjorde min student till en så otroligt bra dag! Kramar till er alla!

Måndag



Jag börjar med en bild på mig och älskling från balen då det efterfrågades.






Denna veckan är det fullt ös som gäller. Mycket som ska bli klart till studenten! Då mottagningen efter ska vara hos oss måste det lagas mat, bakas och städas i mängder! Ihop med detta så ska det pluggas teori och köras. Jag ska också hinna med att jobba. Så som sagt, fullt ös! Tyvärr ska det vara under 10 grader och regn på fredag när vi springer ut.

På torsdag ska det bli jätte roligt för då ska klassen komma hit och pynta lastbilen och grilla lite. Vi får hoppas på att vi slipper regnet iallfall.

Tillsist måste jag bara säga att jag kan inte förstå hur omogen en vuxen människa kan vara.

Hoppas att ni får en trevlig måndag!

Tidig morgon och räkningar

Som rubriken lyder så blev det en tidig morgon idag. Själv tyckte jag att det var otroligt smart att ta en körlektion kl 7,30 idag. Lägg märke till tyckte. I vanliga fall har jag lektion halv nio så det hade varit perfekt att köra till kvart över åtta och sen gå till skolan. Men så blev inte fallet då jag endast har en (!) lektion kvar innan studenten!  Och naturligtvis är den lektionen i morgon och inte idag. Så idag satt jag på bussen fem i sju, något tidigare än vanligt. Men men, sånt är livet och hade man inte behövt gå upp så hade en ledig dag suttit som en smäck! Körningen gick jätte bra, kör lite för fort ibland vilket inte alls är bra. Men det är det ända "felet" jag gör så jag känner mig rätt säker inför uppkörningen. Det som känns svårast jus nu är teorin, det finns ju ingen ände på all text och alla frågor! Och det värsta med frågorna är att några är så otroligt korkade. Hoppas innerligt att jag tar mitt himla körkort så jag slipper det sen.

Väl hemma blev det till att betala räkningar. Jag hade ett litet fint sparkonto innan men det har sinat drastiskt sen jag började övningsköra. Som härrom kvällen satt jag i tre timmar och lyssnade på riskettan. Inget nytt alls, men 900  kronor skulle det kosta. Ibland känns det som att dom hittar på mer och mer bara för att pressa fattiga studenter på pengar. Inte kul alls.  Men nu är det mesta betalt iallfall.

Blev ett litet gnälligt inlägg, inte  min mening men någonstans måste man ju ta ut det.

Nu ska jag gå och fila lite på naglarna.

Tingeling

RSS 2.0