18 år :D

Igår fyllde Sandra 18 år :D Det hela började  i onsdags med att delar av släkten kom och grattade mig, åt världens goaste efterrätt. Vit chokladmousse paj (tack mamma). Sen inföll Dagen med  D. Det var inget speciellt överhuvudtaget, visst att folk sa grattis. men likt förbannat skulle man och jobba vid fyra. Men jag hade det jätte trevligt på jobbet, så det var lugnt. Kalasade på räkmacka tillsammans med min brukare. var så gott så.  

Och idag var det så sjukt kul, hela familjen åkte till ge-kås och shoppade :D jag brände 2500 spänn, men det känns helt okej ändå. Handlade bara sånt jag behövde, typ nya jeans. Har inte haft ett helt par på länge.

Och ikväll ska jag fira tillsammans med Malin, vi ska käka på Soya. Åt där senast i höstas så det ska bli riktigt gott.

Men nu går bussen snart, så bye bye!

Sleep over med syster

Va hos Jonas igår, han åkte som vanligt innan sju och jag snarkade vidare. Vaknade först efter 11, va skönt att sova ut, har inte gjort det på länge. Bestämde mig för att stanna i N-hammar, och jag lyckades fördriva dagen på ett bra sätt. Lovade att ha middagen klar till fyra när Jonas kom hem, men naturligtvis krånglar det på jobbet så han var hemma i en halv timme innan han var tvungen och åka igen. Det värsta var att det var stora problem, så han räknade inte med att komma hem på timmar... Så surt! Funderade på att åka hem, men bestämde mig för att stanna. Ringde hem till Emilia (min syster) och frågade om inte hon ville komma ut och hålla mig sällskap och visst ville hon det. Så vi åt varma mackor, åt popcorn och kollade på film hela kvällen. Jonas kom inte hem förrens efter 10 så då gjorde han oss sällskap. Det är så skönt att Jonas fungerar så bra med min familj! Hade varit så jobbigt annars. 

Så idag var jag inte ensam om att sova vidare när Jonas åkte, syster låg och snarkade i soffan bredvid. Vi tog en riktig kalas frukost och satt och degade framför tv:n. Jonas kom hem och sa hej en sväng med, visade sig att han hade ätit lunchen till frukost så jag slängde ihop lite mat till honom med. Sen passade jag och Emilia på att snålåka med honom hem till Grästorp. Där var det full rulle som vanligt. Erik fyllde år idag med så vi har kalasat på tårta, och nu är det bara två dar tills jag fyller 18 :D

Simma lugnt!

Chokladbollar

Idag bakades det igen, men nu blev det chokladbollar. Smakade riktigt gott, hoppas att någon annan också tycker om dom. Var ute och gick en runda innan, gick förbi stallet där jag hade min häst i fyra år. Räknade på åren och kom fram till att jag inte hade satt min fot där på fyra år, och ändå såg allt precis likadant ut. Kändes som jag var där igår. Jag saknar ridningen ibland, och framför allt saknar jga mina hästar. Vad jag vet så lever båda fortfarande och min ponny hade Jonas hälsat på för någon månad sen. dom var så fina båda två, ponnyn står uppstallad i närheten men min förra häst står en bit bort så det har inte blivit att man har hälsat på.

Men nu kommer Jonas snart hem såjag har lovat ha lite mat redo. Blir spaghetthi med köttfärssås. Mumma :D

See you!

Måndag

Vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dagen, nu på förmiddagen har jag bakat kolakakor, plockat i lägenheten och vikt tvätt. Finns inte mycket mer att göra. Jonas började vid sju som vanligt, men jag orkade inte gå upp så jag snarkade gott vidare. Lite senare kom Jonas tillbaka för att äta frukost, blev jätte skraj när nån öppnade dörren. Så jag gick upp och åt jag med. Jonas for vidare och nu sitter jag här. Tänkte passa på att åka hem och säga hej med, får se vilka som är hemma.

So long!

Nu orkar jag inte mer...

Antagligen är jag bara känslig, men det känns som att alla bara nedvärderar mig och att alla tycker jag är påfrestande, korkad, anti och elak. Alla dessa kommentarer har fått mig att självgranska mig själv grundligt, och antagligen är jag lika hemsk som andra säger att jag är. och om det är så illa som andra säger så hatar jag mig själv. Är så fruktansvärt missnöjd med att vara den jag är. Så idag är det en jävla skitdag, skolavslutningsdagen till ära...

Avslutningen gick iallfall bra, kommer inte ihåg vad jag sa eller vad jag gjorde men fick höra från andra att jag gjorde ett bra jobb. Jag var glad så länge jag inte svimmade eller trillade ner för trappan. Det var när jag kom hem som allt brast, vet inte varför, men allt gnällande på mig slog väl över nu. Pallar inte med nått, så nu ska jag göra något åt det som alla klagar på: Mitt rum. Jag tycker att det är mitt problem hur mitt rum ser ut i med att andra inte har där och göra. Men av nån anledning ska det gnällas på det också. Blir så förbannad!

Skolavslutningen närmar sig!

I morgon inträffar den stora dagen! Skolavslutningen!!!!! Tror aldrig att jag har längtat så efter det som jag gör nu. Men jag behöver verkligen en paus, både från skolan och från klassen. Det är mycket mer påfrestande att gå en "tjejlinje" än vad jag trodde det skulle bli. Men men, nu är det snart slut för den här terminen och sen är det bara två kvar! Så sjukt gott!

Men då kommer man till frågan, vad ska jag göra efter gymnasiet? Har ett antal nya utbildningar som jag vill gå, men hur ska man ha tid, ork och råd till det?

just nu är jag inne på att bli socionom, men det är många år till i skolbänken...Men isånna fall kan jag iallfall stanna i Jönköping. Trivs här så himla bra, men vill gärna komma ifrån tabergsdalen. Den är jag riktigt trött på, men kommer jag bara ifrån den så stor trivs jag i Jkpg. Men får se hur det blir med flytt och sånt, får pejla läget med Jonas också. Vet att han vill ifrån Jönköping men men, vi får se vad som händer.

Blev väck idag av våran lilla terrorist (kusinens chihuahua, De Soto) Så grymt söt är han, men en liten terrorist haha! Det är så trevligt så att han är hemma (Vi har haft honom sen igår) Han och Ozzy är så goa ihop.
 
Ne, nu måste det förberedas inför morgondagen, ska ju stå på scen och tjöta. 

Tjingeling! 


RSS 2.0