Dumheter

Är precis vad Sandra ska hålla på med idag. Hon ska göra ett återbesök i Friskis lokaler. Jag höll ju igång min träning riktigt bra i våras, och en del av sommaren. Sen kom förkylningen från helvetet och jag kunde inte träna. I samma veva gick mitt träningskort ut och nu har jag inte råd med ett nytt. Dock har Friskis öppet för alla denna veckan så jag passar på att gå dit och träna lite.

Trots bristen av träning och några kilo för mycket kan jag ärligt säga att jag aldrig tidigare har varit såhär stark och i så god kondition. Dansen, ridningen och all denna jävulska cykling gör sitt för kroppen! Så innan bechen är jag klar med mina mål, jag har bara inte bestämt vilket år än ;)

Casanovas, Ramshall

I helgen lyckades jag med ännu ett dansäventyr ihop med min trogne följeslagare Daniel (ser mig själv som härskare haha!). Vi försöker att göra nya saker inom dansvärlden med jämna mellanrum, typ åka på nya band, dansmaror/veckor, nya dansställen and so on. Så i helgen blev det en ny dansbana för min del, Ramshall utanför Laholm. Vilket mysigt ställe! Väldigt litet och gemytligt men trots detta så var det inte allt för varmt. Det fanns fläktar både i taket och under scenen som blåste ut mot golvet. Plus i kanten för detta! Dock ställde sccenfläktarna till det lite för mig...Kjolar och blåst underifrån är ingen höjdare. Men som tur är hände det missödet första dansen innan jag visste om fläktarna så resten av kvällen var det bara att hålla i kjolen när man dansade förbi. Det enda negativa, som inte bara jag gnällde över, var golvet. Strävt med stort s. Så det var ren tur att jag hade dubbla skor med mig, för det tillhör inte vanligheterna. Efter skobytet gick det bättre, men det var ändå ganska så tungdansat måste jag säga. Blir det Ramshall fler gånger (vilket jag hoppas) så blir det till att ta med det halaste jag har på fötterna.

Det var inte så mycket folk där, men de som hade hittat dit var mycket dansanta och stämmningen var hög och god hela kvällen. Men det är sällan dålig stämmning när Casanovas spelar, vilket ös dom har när de spelar. Det är dansglädje på hög nivå!

Men som vanligt vågade jag inte bjuda upp, så dansade nästan bara med kända killar. Jag måste verkligen ta tag i det problemet. Meeeen som vanligt så skjuter jag på det ett tag till, dock längtar jag lite efter den dag då jag kan göra slut med min dåliga självkänsla. För innerst inne så vet jag ju att jag kan dansa, till och med riktigt bra.

Bjuder på en gammal bild på mig och följeslagaren
 




Och en fäsk från danskvällen, och jag måste säga att det är nog min favorit dansbild alla kategorier. Så mjuk och harmonisk! Mycket duktig fotograf, (https://www.facebook.com/linn.moran)


 
 

Måste bara visa...

...att mitt kök börjar arta sig!
 
Före:
 
 
 
 
Efter:
 
 

Katten har fattat galoppen!

Katten verkar äntligen fattat att han inte får klösa i soffan, SEGER! Det har varit en liten kamp, för han har gått och spanat på soffan och sträckt sig mot den men så gott som varje gång har det räckt med att jag blängde på honom så tog han ner tassarna och gick iväg. Dock kommer jag fortsätta täcka den när jag sover eller är hemma, för att vara på den säkra sidan.

Dock har han som vanligt tagit över totalt. Sandra sitter i soffdelen och katten har tagit över divanen. Konstigt att ett så litet djur kan ta så mycket plats. Men det är han värd, så länge han inte klöser i den.


Ordning och reda, pengar på fredag.

Riktigt så illa är det inte, pengarna får jag ju ändå. Men ordning har det börjat bli här hemma, och det känns gött! Köket har jag bara litelite kvar att göra på. Nu är nästan allt färdig målat, jag ska bara ta en vända till och fixa de sista lådorna och väggen. Veckan som har gått har använts till att fixa och dona, så nu har jag handtag på alla mina skåp. Det tog ju bara lite över ett år att fixa...Dock tror jag att köket går så långsamt, för att jag vill ha nått att göra. Vad ska jag göra när köket är klart? Jag vill ha ett projekt liggande, och jag vill ha nått att klaga över.
 
Projekt två som har varit igång det sista är mitt vardagsrum. Även detta är projekt är långt ifrån klart, men i helgen kom jag långt! Soffan kom innan helgen, så efter lite missöden (dels mina egna, men också felaktiga skruvar) så löste sig allt jätte bra och nu står den där. Alldeles stor, mjuk och mysig.
 
Dock får allt stå still här hemma ett tag nu, det kostar och ligga på topp. Och pengar har man aldrig som student...

RSS 2.0