Trassel del 2

Filmen var helt ljuvlig. Sandra är käääär! En typisk Disneystory och så otroligt fint gjord. Rekommenderas till alla som har sitt barnasinne kvar.

Trassel

Ikväll ska jag göra något som jag inte har gjort på mycket länge, jag ska gå på bio. Det ska bli så sjukt kul! Jag och Jonas ska se Trassel, den verkar hur mysig som helst! Hoppas att den håller måttet. Antagligen blir det lite mat innan med, gott! så nu väntar jag bara på att Jonas dyker upp och sen bär det av till stan.

Gårkvällen spenderades i Ljungsbro, dans till Wahlströms. Helt nytt ställe för min del, men trevlit måste jag säga! Tyvärr är jag fortfarande helt korkad och vågar inte bjuda upp så jätte mycket dans blev det inte. Man måste "göra sig ett namn" där har jag hört. Svårt att bli uppbjuden annars. En kille hittade jag dock, som jag vågade bjuda upp. Så otroligt duktig är han, så jag fick nästan skämmas för min egen del. Men enda sättet att lära sig för min del är att dansa med folk som kan mer än en själv. Så nu sa jag bara fortsätta att bjuda upp folk, för Ljungsbro måste det bli igen!


RSS 2.0