Gott nytt år!

Jo serni, nu tar 2009 snart slut och 2010 startar om det är någon som har missat det. Måste säga att 2009 har varit ett grymt år, så nu hoppas jag bara att 2010 blir minst lika bra.

Ta livet som det kommer, det får bli mitt råd till er andra, likaså blir det mitt motto för året som kommer. 


Jaha?

Jag känner mig precis som rubriken, jaha? Man är helt borta men ändå med. Det bästa svaret man har på tilltal är: Jaha...? Alla som har upplevt detta vet precis vad jag menar.
Jag började jobba igår klockan 12, gick av idag klockan 10. Kom hem, var helt slut, sov i nästan fyra timmar och halv åtta är det bara att sätta sig på bussen för 20,00 går jag på nästa pass...Jag tror att detta är anledningen till att jag känner mig jahaig idag.

Ivilket fall så var julafton mycket trevlig, men det blir ju lite stress när man ska från ett ställe till ett annat. Började iallfall med mat hos min familj, sedan Kalle Anka och lite presentutdelning efter det. När allt var avklarat åkte vi till Jonas föräldrar, där blev det ännu mer julmat och tv-tittande. Jag har kommit fram till att Svensson Svensson är lika mycket tradition som Kalle Anka. Och framförallt så är det lika roligt varje år, jisses vad vi skrattade!


Ventilations problem

Rise and shine halv sju idag, jag trodde allvarligt att jag skulle gå under. Hade min sista föreläsning förra veckan, så nu skulle jag sova. Men icke. I fredags satt det en liten lapp på dörren om att våran ventilation skulle kollan klockan åtta på mångad morgon. Så i helgen städades det jävlar här hemma, katten verkar inte ens känna igen sig. Så 8.10 i morse klev det in folk (dock med hyfs, alla tog av sig skorna! Plus till dem) och kollade. Det visade sig att allt är kasst och att de får göra om typ rubbet. Plugga igen det gamla och in med nytt. Jag hoppas bara att det ska gå smidigt!

Dagen ska tillbringas hemma, och ett äventyr till N-hammar. Ska hämta en bok hos en kompis, så jag tänkte kika upp i min gamla uppgång och se hur många som bor kvar. Är ju ganska bra rörelse på folket på slätten, inte många som bor mer än nått år. Själv lyckades jag med 6 månader.

På onsdag bär det av till göteborg i vilket fall och det ska bli så sjukt mysigt. Förra året var det ingen snö, så i år kommer det förhoppningsvis att vara ännu mer julstämmning. Sandra längtar!

Två klarade tentor!

Jag har klarat av två tentor, Sandra är överlycklig! Så nu är det ingen omtenta på ett tag hoppas jag!
Fick reda på att jag klarade min omtenta som jag skrev i lördags, så nu kan jag lägga den kursen åt sidan. Äntligen kan jag koncentrera mig på endast kursen jag läser vilket är otroligt skönt.

Annars händer det inte så mycket, dansen har fått ligga nere på grund av mina dåliga blovärden och mitt dåliga blodtryck. Hemma har vi allfall pyntat klart, granen kom upp igår. Vit gran, svarta kulor och blå belysning. Det ni, det är en julgran det!


Vem vaknar klockan 7 en lördags morgon?

Jo, jag. Naturligtvis, den gång man fakitskt får sova så ska man vara uppe med tuppen. Detta tyder väl på att dagen bara kan bli bättre, men icke. Nu upptäckte jag att jag missade att anmäla mig till omtentan. J*vla skit. Får se om någon är en vänlig själ och låter mig skriva ändå.

Början av dagen ska tillbringar i fritidsgården i N-hammar där jag ska laga mat till 15 lanande tonårspojkar. Det är en del mat man får laga, det ska gudarna veta. Så det ska jag börja med så fort jag har lyckats slita mig från datorn.

Kvällen kommer att tillbringas med dansanta vänner. Först fika, sedan bär det av till huskvarna för dans till Wahlströms. Jag kan också medela att jag har kommit in på båda mina danskurser till våren, woho! 

Nu sitter jag här igen

Precis som rubriken lyder så sitter jag här igen och det betyder att jag överlevde tentan. Tror till och med att jag kan skrälla till med ett godkänt. Det ni! 

Tenta och 100 inlägg

Med detta inlägget har jag skrivit 100 stycken. Jag är stolt över mig själv att jag har orkat så pass många.

Idag är det tenta i vetenskaplig gruundkrus. Om jag överlever så skriver jag igen.


Kisse vaccination

Som rubriken lyder så ska katten vaccineras idag. Ska bli spännande då katten inte gillar att åka bil, han gillar inte nya miljöer och han gillar inte personer som han inte känner. Som sagt, spännande! Dock är det en sak som faktiskt ska bli lite roligt, han ska vägas. Och nu undrar folk, va i hela friden är roligt med att väga en katt? Jo ser ni, förra året var han överviktig och har därför bantat. Han ser mycket smalare ut och är mer aktiv nu så jag hoppas att han har gått ner nästan ett kilo. Så vi får se hur det går med dagen. Katten tycker illa om mig allaredan, jag har borstat honom. Ve och fasa! Jag tycker att han borde lära sig då han borstas ofta, men han blir lika sur på mig varje gång. Men men, emellan borstandet så gillar han mig haha.

Annars är det inte mycket som händer, jag tentar på fredag så därför är veckorna endast bestående av plugg. Och pågrund av tentan så har jag inte hunnit baka lussekatter! Och inga peppisar heller! Det bådar inte gott inför julen. lussekatterna och peppisarna ska vara på bordet första advent, och till i år har vi inte ens hunnit köpa ljus till adventsljusstaken. Däremot så har vi köpt en julgran, kulor, glitter och lampor allt ala Jonas (min karl har bra smak!, vi kommer att ha den snyggaste granen ever!). Bild kommer när den packas upp.

Nu är det dags att klä på sig, djursjukhuset here we come! (nu ska jag bara hitta katten med, han har fattat att det är något på gång och har därför gömt sig...)

RSS 2.0