Ännu en vecka har gått.

jaha, idag är det självstudier vilket jag både hatar och älskar. bra saker är att man kan sova ut, man slipper ha med sig mat, jag slipper min cykel och man slipper sitta still. Negativa saker är, jag har kass självdiciplin och tycker att det är svårt att läsa hemma, jag glömmer alltid att äta och jag känner mig otroligt slö. dessutom hittar jag alltid en massa annat att göra. Som idag tex skulle jag plocka fram ett papper åt Jonas. Det slutade med att jag rensade hela bokhyllan. Sen skulle jag bara slänga i en maskin tvätt, då började jag röja med det. Efter det skulle jag hanlda, och då passade jag på att slänga skräp på våran lilla sortergård.

Så nu är det dags att läsa mina kapitel och kolla runt lite inför vårat fördjupningsarbete. Jag måste även läsa inför ett semenarie vi ska ha och läsa inför tentan. Det är lite mycket just nu. Jag känner att man aldrig kan släppa skolan, så som man kan göra med jobbet. Jobbar man så slutar man vid ett klockslag och sen går man hem. Skolan har man alltid med sig och man sitter på kvällar och helger.

Ikväll ska det bli roligt iallfall =) dans i falköping för hela slanten! Så vid kl sex ska jag hämta Malin, åka hem till henne, tjata en massa och sen bir vi hämtade vid åtta av Bob.

Tyvärr ska älsklingen inte med, han ska köra lastbil ikväll/natt. Men förhoppningsvis kommer vi hem samtidigt så vi kan prata och mysa lite innan det är dags att sova. 

Ne, nu måste jag hänga tvätt och laga lite mat. det blir biff, sås och potatis. Mumma! 

See you!  

Fredag

Idag hade jag mitt första seminare, och det gick jätte bra! Dock verkade läraren något ointresserad då han sprang in och ut genom rummet. Men men.  Så nu är den biten avkarad iallfall, nu är det bara resten kvar.

Idag var jag uppe hos Jonas och åt lunch och diskade lite åt grabbarna. Jag kände att jag gärna ville träffa Jonas någongång idag så då fick det bli på lunchen för i eftermiddag ses vi inte...Lite tråkigt, men jag ska iväg och jobba ikväll (vilket visserligen ska bli jätte kul, men jag saknar alltid älskling när jag jobbar.) Så om en timme är jag nere i stan för att tjäna lite pengar =)

Ne, nu måste jag börja göra mig i ordning.

See you!

Ledig dag! Eller nått...

Idag är jag ledig, woho! Eller, jag har självstudier. Det är otroligt skönt att vara hemma då jag har tillbringat mer tid i skolan dena vecka än vad jag har gjort hemma. Så dagen har än så länge innehållit sovmorgon, mamma har hälsat på, jag var uppe på älskings jobb och hjälpte honom lite grann. Så nu är det mat, disk, tvätt och läsning kvar. Imorgon har vi vårat första seminare, så jag hoppas att det ska gå bra!

Jag och älskling måste även klura ut någon bra lösning på  vårat förvaringsproblem...Det är iallafall på väg åt rätt håll. Jonas har precis byggt om srivbordet så nu har vi mer yta i kontoret iallafall.

Idag har jag även lyckats ta sönder ett par jeans med så nu har jag endast ett par kvar. Det får nog bli en jeans invenstering inom det närmaste. Kanske smälla till och faktiskt köpa två par, vem vet? Jag måste även köpa en jacka. Jag äger en vinterjacka och en vår jacka. Vinterjackan är för varm och vårjackan är för kall. Jag behöver ett mellanting! Så nästa vecka får nog bli min inköpsvecka.

Nu har jag precis pratat med min älsklings Malin =) Vi har inte setts sen skolan började! Hemska tanke! Den 25:de ska vi iallfall och dansa.

Ne, nu ska jag laga mat!

Pok


Lördag

Jag måste bara börja med att uppdatera om igår. Började med att vara i skolan fram till 12. Våran redovining gick jätte bra och vi fick fram det vi ville. Efter det var vi tre tjejer som gick iväg och shoppade underkläder så äntligen äger jag min första "bröstriktiga" bh och det känns otroligt bra faktist! Det komiska var att vi alla tre föll för samma set, så vi har lovat varandra att ha på oss dem på måndag =)

Efter den shoppingen så mötte vi upp fler klasskompisar, gick ner till piren och lunchade på åtta glas. Det var så pass varmt så vi kunde sitta ute på deras däck och gotta oss. Maten var jätte god och sällskapet var så underbart kul! Vi har verkligen börjat trivas ihop många i klassen och börjat bjuda på lite galna historier, så det var jätte mycket skratt och fnitter igår!

När maten var slut gav sig en del av gänget iväg till sitt tåg medans jag och en till stannade kvar på stan för att fönster shoppa lite. Gic sådär med det, jag hittade en så söt kjol (som jag fatiskt hade tänkt att beställa, men nu bara hängde den där framför mig!) Så den fick följa med hem. A. kollade också på en del, tyvärr fanns inte tröjan hon hittade i rätt färg...Vi lyckades fördriva lite tid på stan och jag hade en liten rudvandring då hon precis har flyttat ner. Så nu vet hon vart man ska handla ;)

Vid tre var ddet dags för mig att vika av då jag skulle till hudsalongen och göra om mina naglar. Det är så otroligt mysigt uppe i deras lokaler! Man blir så lugn och behaglig och så känner man sig alltid snyggare när man går därifrån. Denna gången blev naglarna midnattsblåa och glittriga, verkligen skit läckert!

Nu ska jag gå och väcka älsk så att vi hinner äta frukost innan vi ska iväg.

PoK


Tråk!

Jag klättrar på väggarna snart! Bara läsa, läsa och läsa! Jag får panik!

tisdagen den 8/11

Nu sitter man här igen....Hur har folk tid att sitta och skriva sina mega inlägg? Och hur har dom ork att sitta vid sin blogg så mycket och så ofta?

Idag har jag och min kommungrupp varit i Jkpg och studerat människor och begyggnad. Det låter antagligen skit tråkigt, men dagen har varit så rolig! Vi möttes upp vid 10 för att sedan gå runt och kika.Efter detta lunchade vi för att senare kolla vad som hade hänt under timmarna vi var där. Det är jätte skönt att vi fungerar ihop i gruppen! Dagen bestod av en massa skratt och unersökningar :p.

Just nu sitter jag och väntar på älskling som tyvärr var tvungen att jobba över idag.

På schemat imorgon står det: LÄSA!

Så nu har ni fått lite inblick i mitt hmm, intressant liv :p!

Tjingeling!


Bugg!

Idag drar buggen igång igen, yippie! Under sommaren har det blivit sådär mycket dansande, jag har lyckats dra till ryggen= Ingen dans på en vecka, jobbade alldesles för många onsdagar och helger, en bihåsinflammation=två veckors uppehåll, just nu, förkylning=väldigt dåligt med dans! Men sånt är livet, ny dag och dags för en ny säsong!

Jag och älskling har tillbringt större delen av dagen med jakt på lampor och allt som ingår med det. Så snart är lilla huset helt i ordning! Idag köpte vi nya lampor till matsalen, det blev en till ny lampa till matbordet , nya lampor i badrummet, hallen och till sovrummet. Det som är kvar är gardiner, denna ständiga kamp att hitta det man vill ha :p! Men är man kräsen så är man.

Nu är Jonas och buggar, jag kunde tyvärr inte ta den kursen i år...så nu är jag ensam hemma. Jag ska passa på att plugga lite då det är mycket enklare att göra det när man är ensam (inget illa menat mot Jonas, jag har bara skit taskig självdisiplin) Allra helst så pluggar jag inte ens hemma. Man har alldeles för mycket saker man kan ägna sin uppmärksahet på här hemma, än just att plugga. Jag måste verkligen skärpa mig och skaffa mig iallfall lite självdisiplin.

ha ett trevligt slut på helgen! PoK


Fredag

Jaha, då var det fredag igen...Och vad ska man göra med denna dagen då? Jo, först ska jag ut med hundarna, sen ska jag sätta mig och läsa mina kursböcker, när det är avklarat borde klockan vara ganska mycket och då är det dags för middag. Ikväll har jag lovat att jobba några timmar och älskling ska till Hva. Så där är min dag.

Det är verklligen kalas att kunna gå till skolan. Att slippa sitta hemma, men det är sjukt mycket som ska göras! Det var verkligen ingen mjukstart, utan det var grejjer direkt och massor av information! Och det värsta för min del är att allt är webb baserat. Jag är verkligen inte duktig (rent av dåig!)på att gå in på sidan och skriva ut alla papper, eller överhuvudtaget hitta alla dokument jag måste ha. Men men, det blir nog bra det med. Kursen vi läser verkar jätte bra, men det är mycket att ta in. Jag har aldig haft problem med att läsa och jag har alltid läst väldigt fort. Just därför känns det väldigt jobbigt att det tar timmar att läsa dessa böcker! Så man har ju altid sitt kvälls nöje, hej då TV:n, böckerna here I come! Trots att det är myket att göra är jag ändå glad att jag kom in, annars hade jag klättrat på väggarna vid det här laget! Jag har är också glad att jag kom in då jag har hört att det var över 4000 sökande till socionom utbildningen i Jkpg och nu är vi 50 i klassen. Alla i varierande åldrar och ifrån Sveriges alla hörn. Min nya studiegrupp verkar jätte bra. Jag tror att alla trivs med varandra och vi hade jätte många bra dikussioner!

Jag måste erkänna att jag änner mg sådär pepp på att gå ut...Träden på andra sidan gatan ser ut att kunna välta vilken sekund som helst! Hjälp va det blåser!

Ne, nu är det dags att hämta vovvarna.

PoK


1 ÅR!

Idag har jag och älskling officiellt sett bott ihop i ett helt år!

Jag har inte en aning om vart det här året har tagit vägen, men jag har haft det så otroligt bra!  

 Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

RSS 2.0