Julbord och lägenhetsvisning

Idag ska Sandra och Jonas på julbord :D Ja, inte bara jag och Jonas. Vi ska gå med älsklingens jobb, så vi blir bara sex personer i vilket fall. De tre som jobbar och deras respektive. Det ska bli så trevligt så, imed att man känner två av dem och de andra två har jag träffat några gånger och de är jätte trevliga de med. Så vi ska börja med att mötas upp på den skotska puben (vad den nu heter...) Sen går vi vidare till Mäster Gudmunds källare för maten. Har inte hört en kotte säga att mate är dålig där utan alla jag har pratat med har lovordat den. Själv har jag aldrig varit där så får se vad man tycker om det. Men trevligt kommer det bli!

Till lägenhetsvisningen, vi har haft två på två dar...Kul jul, eller inte. Hatar att ha okända människor som ränner runt. Och det värsta är att våran hyresvärd har skött det jätte dåligt. Jonas var inne och sa upp våran lägenhet i torsdags och då fick vi en ansökningsblankett som en kill skulle ha som kollade på lägenheten. Vi hade själv hittat honom för det fanns ingen på kö och hyresvärden tyckte det var helt okej. Samma dag ringde hyresvärden och sa att det visst var kö och att vi inte fick hjälpa killen med att ta över våran lägenhet. Så bara timmar senare ringer det en tjej och vill komma på vis ning senare samma dag. Kändes sådär i med att vi redan hade en kille som skulle till oss. Och bara tro att man kan ringa en timme innan man vill komma över känns ju rätt knäppt. Så vi är något irriterade på hyresvärden som hela tiden ger oss olika  besked. Samtidigt är det synd om killen som kollade för han tog förgivet att han skulle få den imed att det inte var någon kö. Men men, båda visningarna gick bra så vi får se vem som tar över den efter oss.

Känns faktiskt lite konstigt att vi ska flytta härifrån, det var trots allt här som jag och Jonas startade vårat liv tillsammans och det är bådas första ställe borta från föräldrar. Men samtidigt tror jag att mycket kommer bli lättare med en ny lägenhet, det kommer bli vårat. Nu har jag flyttat in hos Jonas så denna lägenheten är inte våran, det är hans och jag har bara "tillkommit". Den nya kommer verkligen bli våran, lika mycket min som hans. Vårat lilla hus :D
Det är bara två rum med kök meen imed att den har egen tvättstuga, uteplats och gräsmatta och inga grannar så blir det vårat lilla hus.

Måste avsluta med och gratta en kopmis som har tagit körkort (jag vet att det var ett tag sen, men har inte skrivit sen jag fick veta...) Så grattis Lillen och kör lugnt ! :D

Bugg kryssning och ny lägenhet!

Vilken vecka det här blev! Igår var jag och Jonas och kollade på en lägenhet. Den var helt underbar, snygg planlösning, egen tvättstuga, nytt kök (med diskmaskin!!!!), jätte fina tapeter och ett fint badrum. Bättre kan det inte bli! Så i februari (förhoppningsvis) så flyttar vi! Ska bli så otroligt härligt och äntligen komma här ifrån, slippa norrahammar, slippa delad tvättstuga och slippa grannar! Båda har redan massa planer om hur det ska se ut, så vi diskuterar en massa inredning och annat smått och gott.

Idag passade jag på att åka och klippa mig, klippte av en rejäl bit av håret och det blev skit bra! Är verkligen nöjd med frisyren.

Imorgon bär det av till stockholm för att åka på bugg kryssning till Åland. Jag, Malin och Bjarne (plus en del andra som jag inte vet vilka det är....) ska åka iväg och dansa natten lång. Har sett fran emot detta länge och äntligen ska man åka!

Måste uppdatera lite om min praktik med, det är kalas! Goa barn och trevlig personal så jag rivs :D

En tråkig grej är att jag fortfarande känner av min bihålsinflammation....och det är efter en riktig mördar kur av tabletter.

Men nu måste jag sova för imorgon måste jag vara pigg!

pok

RSS 2.0