Bihålsinflammation

Nu var jag hos en ny läkare i måndags. Det tog inte många minuter innan han skickade mig vidare till ryhov för en röntgen tid. Det visade sig att hela imn bihåla ovanför höger öga var helt igentäppt...Inte konstigt att man har haft huvudvärk..Gick vidare till nästa läkare som skrev ut en massa roliga tabletter...Sisådär en 80 tabletter ska ner på tio dar, både penecillin oh kortison. Likaså ska jag använda kortison nässpray fram till jul...Något som ändå är positivt är att jag inte smittar andra men det värsta är att jag fortfarande kan ta andra sjukdomar från andra så därför är jag inte på min praktik...Men ska dit imorgon och pröva om jag orkar med tempot.

Pok

Fredag :D

Igår var jag hos läkaren. Svaret jag fick var "ta två alvedon och en ipren". Så det gjorde jag idag, blev lite bättre men har fortfarande ont i huvudet...Ska till en annan läkare på måndag.

Idag är ingen bra dag, Jonas och jag hinner inte ses...Han måste jobba över och jag ska ut med flickorna ikväll.Det ska bli så kul att gå ut med dom! Först ska vi kolla på "Rallybrudar" och sen blir det mat på Jensens. Får se om det blir en liten sväng på centrum med. Men samtidigt är det så synd att jag ska iväg, saknar ju Jonas! 

Ush vad sur jag är på hans jobb, han måste alltid jobba över och minst två dagar  i veckan är han i en annan stad och jobbar! Det blir en del ensamtid...

Ne, nu måste jag börja göra mig i ordning, för ikväll ska vi göra stan osäker :D

Tjingeling!


Huvudvärk...

Vaknade med huvudvärk idag med, men jag börjar vänja mig har gjort det i snart tre veckor...Igår fick jag inegn läkar tid utan hon bad mig ringa imorgon bitti igen. Är så trött på att ha ont och att man inte ens kan få boka en tid!

Igår var väldigt trevligt :) Gillar att umgås med mamma. Vi började dagen med att jag fick övningsköra, gick riktigt bra faktiskt! Körde runt på bäckalyckan en sväng och sen mot dalvik.Vi åkte in till Plantagen och handlade blommor och krukor så nu är det så fint här hemma. Köpte röda krukor med palmer till köket och i vardagsrummet har jag stora svarta krukor med murgröna i och två små svarta krukor med chilifrukt i. Det blev bättre än vad jag hade tänkt mig

Vi  passade på att titta förbi mormor och morfars grav också, plockade bort lite gamla blommor bla.
Det är konstigt hur man saknar människor. Morfar saknar jag även om jag aldrig hade chansen att träffa honom. Men har fått höra av så många att jag skulle tyckt om honom, vi har visst våra likheter. Mormor saknar jag jämt, varje dag mer och mer. Jag trodde att saknaden skulle vara värst precis efter hennes bortgång men så är det inte. Saknaden blir allt större för varje dag. Inte en dag går det utan att jag tänker på henne och varje dag spelas dagen då hon dog i mitt huvud.
 
Vila i frid mormor, nu och för alltid.

Studiedag

När man väl får sova ut så vaknar man tidigt i vilket fall...Det är väl konstigt? När man inte får sova, då vill man sova. Den dagen man får sova så går det inte. Det suger!

Igår var en väldigt stressad dag, hände något hela tiden så när jag lagade mat tänkte jag inte och brände hela vänsterhanden på en stekpanna...Men maten smakade bra iallfall.

Jonas var tvungen att åka till Norrköping (idag igen...) Jag tycker att han är där för jämnan och det gör han med. Han är borta så mycket mer nu än annars och det är inget kul.

Idag är en bajs dag,  jag är ledig med kunde inte sova och har världens huvudvärk. Bultar i hela huvudet och det värsta är att den vill inte gå över. Har haft det så här i snart tre veckor och börjar tröttna på det. Måste kolla upp det.

Men det ska ändå bli kul idag för jag och mamma ska åka och shoppa, tror att det blir en del blommor och krukor.

Sen i eftermiddag ska det foxas.

See you!

Träningsvärk, regn och irritation.

Vi börjar med regnet, vilken skit! Jag är så trött på allt detta regnande, hur mycket vatten kan det finnas som måste falla från himlen? Och varför kan det aldrig vara sol? Det är inte konstigt att folk blir deprimerade pga vädret. Antagligen kommer denna vintern regna bort som dom flesta andra åren. Kan inte påminna mig om när den senaste verkliga vintern var. Snöstormen -95 kanske?...

Vidare till träningsvärken. Det är helt sjukt hur ont man kan ha! Jag har knappt kunnat skratta eller gå sen i igår. Men kul var det när jag fick träningsvärken iallfall, tränade aerobic med extra styrka och lite yoga i slutet. Synd att man varken har råd eller tiden (framför allt så har jag ingen självdiciplin...) till att träna utanför skolan.

Irritationen beror mest på våran boende situation, jag gnäller inte på att vi är två personer på liten yta men det vore en fördel och ha en tvåa. Det som är värst är att det inte finns någon förvaring alls...För tillfället har vi kläder i bokhyllan för att den garderoben som finns är för liten och en annan garderob får vi inte plats med...Men Köket har blivit mycket trevligare sen vi köpte det nya bordet och ställde in ett vitrinskåp där. Men i övrigt funkar det riktigt bra och bo ihop. Man ser alla sidor av den andre men jag tror att det stärker oss.

PoK

RSS 2.0