Fredag

Igår var jag ledig från skolan och Jonas var hemma från jobbet. Den stackarn har varit sjuk länge nu...Så vi tog det bara lugnt hela dagen. Vi plockade lite i lägenheten och har börjat fun dera på hur vi ska löpsa plats bristen. I våran läågenhet finns det ingen förvaring alls vilket är rätt irriterande. Men det lutar åt att vi köper en stor byrå och har den i vardags rummet och sätter upp hyllplan istället för bokhyllan som står där nu. Men vi får se hur det blir. Allra helst skulle vi vilja ha en större lägenhet men den markanden är inte stor.

Katten bor fortfarande kvar och vi har verkligen vant oss vid det. Nu har han blivit väldigt säker i lägenheten och går aldrig och gömmer sig längre. Så han får nog stanna, ska bara övertala min familj lite. 

Tillbaka till igår, Malin och jag hade bestämt att vi skulle gå på bio. Så vid 18 träffades vi i stan och hämtaade ut biljetter till Patrik 1,5. Den filmen var så söt och festlig. Rekomenderar den till alla! Efter det bar det av till jensens, men där fanns det inga bord förrens en timme senare...Vi gav oss inte för det så vi gick över till centrum och tog en cider och satt och tjötade om allt och ingenting. Vid halv tio blev det middag på jensens, så underbart gott!! Både jag och Malin är helt beroende av deras mat. Efter det blev det centrum igen, men där hände det inte mycket kul. Vi valde att åka hem innan tolv. Älsklingen kom och hämtade mig och Danne hämtade Malin.  Tack Malin för en underbar kväll!

Vidare till idag, Jonas skulle upp och hjälpa hans familj att ta upp båten och jag ska till farmor och farfar för att äta luch.Däför känns det lägligt att äta frukost nu. 

Och älskling, jag läste ditt senaste inlägg. Vart du än flyttar så vill jag följa med. Jag kommer sakna att ha närhet till våra familjer. Men som sagt, efter gymnasiet har jag inte så mycket kvar här ändå. 

 

 

Ordning på livet.

Jag är jätte dålig på att uppdatera min blogg, jag vet. Men nu ska jag försöka att sammanfatta lite av det senaste som har hänt: Jonas och jag har flyttat ihop, så nu mer är man sambo. Det känns verkligen jätte bra, men det är konstigt att inte bo kvar med familjen längre. Det är så tyst ofta, vilket det aldrig var hemma innan. Det är även ett pyssel att få ihop en fungerande vardag, det tar musten ur en faktiskt. Det ska städas, tvättas, lagas mat, handlas och allt annat. Men allt gåt jätte bra än så länge

. Vi var och hämtade vårat nya köksbord i fredags också, det är å sjukt snyggt! Ett stort glasbord med fyra stolar som ser ut som barstolar men i "vanlig" höjd (så att säga.) Blev verkligen jätte bra med duken och tabletterna vi köpte.
 
Nu har vi även katt (Tillfälligt eller för alltid, ingen som vet...)Familjens katt Minus har flyttat hem till oss för det införskaffades en ny hund hemma (som är rädd för sin egen skugga...)Så katten fick bo hos oss en sväng, men både jag och Jonas är tveksamma om vi släpper iväg honom igen. Så söt är han! Springer runt i lägenheten med svansen rätt upp och bara äter, sover och kelar järnet med oss. Så vi får se o vi kidnappar honom eller om han ska få åka hem igen.

Det är lite av vad som har hänt i mitt liv det sista :)

So long flaggstång!

RSS 2.0