Dansdax!

Ikväll är det dans för första gången på flera veckor. Kursen har jag varit på med jag har varit allmänt opepp. Så det blir nog första gången jag dansar ute på säkert en månad. Längsta uppehållet ever! Jag hoppas bara på att kvällen blir bra annars vet jag inte om jag kommer fortsätta. Ivilket fall så får jag med mig Malin (vad förvånade alla blev nu, eller hur?) sen bär det av till falköping för dans till Wahlströms. Och det värsta är att det är jag som ska köra ikväll! Min första dansresa som chaufför, så håll er borta från vägarna ikväll för eran egen säkerhet haha!

Hemmadag

Idag har Sandra hemmadag och tack för det! Annars vet jag inte vad jag hade gjort. Lilla huset ser ut som stryk och behöver städas så det är det som ska göras. Och jag ska inte öppna mina skolböcker överhuvudtaget! Det får resten av veckan gå till. Denna kursen känns dock mycket bättre än den förra. Nu känns det som att jag kommer att klara det. Men samtidigt så känner jag mig själv och det kan lika gärna gå åt helvete.

Jag kan också säga att jag trivs riktigt bra som brunett, dock har jag inte fått alltför bra kommentarer om det...Det är några stycken som tycker att det är fint och som har sagt det till mig, men fler är det inte. Så jag har två teorier. Antingen så ser det ut som stryk och ingen vågar säga någonting, eller så ser det naturligt ut och folk inte tänker på att jag har bytt hårfärg. Jag intalar mig att det är nummer två som är det rätta.

Efter frisören

Då:




Efter frisören:
   

Blev det bättre eller sämre? Eller gör det varken till eller från?


Lite bättre

Nu är det faktiskt lite bättre, jag kom iväg till banken (där dom var tjuriga som vanligt...), jag har äntligen köpt en vinterjacka och jag var hos frisören och gjorde en "Emilia". Just nu sitter jag på älsklings jobb och skriver för han hjälper en kompis med hans bil. Så istället för att sitta hemma och stirra så följde jag med. Dock är inte humöret på topp riktigt än, men det börjar bli bättre. Och som Alma skrev, man får vara lite nere ibland. Det är faktiskt väldigt sönt att höra!

Dåligt väder och dåligt humör...

Som rubriken lyder så är det dåligt väder och jag är på dåligt humör. Vädret kan jag inte göra så mycket åt, men det är ju så tråkigt att bara se hur det droppar utanför fönstret och himlen är helt grå...Jag hatar när hösten bara regnar bort. Det dåliga humöret kan jag göra någonting åt, jag känner bara inte för att ändra mig. Egentligen borde jag åka till banken och jag borde klippa mig. Jag borde även städa, tvätta, diska, göra läxor och bli på bättre humör. Som sagt jag borde. Sen får vi se om det blir så...
 

Party

Gårdagen var så rolig! Vi var precis lagom med folk, maskeradkläderna satt på kroppen och snacksen stod på borden. Det var mycket tjat, massor av (mer eller mindre) bra musik och blåa och gröna muffins och en väldigt blå bål. Tack alla för att ni ville komma!
  



RSS 2.0