Woho!

Wiee, nytt besöksrekord! 16 goa läsare :p

Idag hade jag min första riktiga lektion. Vi diskuterade vad socialt arbete är och vad ett socialt problem är. Väldigt intressant! Den sista frågan blev  varför vill vi arbeta med andras sociala problem. Det blev en jätte bra diskussion och alla hade olika vinklar varför de hade valt detta blivande yrke. Efter skolan mötte jag upp med älskling så vi åt lite lunch ihop.

Direkt efter det var klipptid då jag med flera hade upptäckt att mitt hår var ojämt. Vänster sida var längre än högra...Hmm, så ska det inte vara så då bev det frisören för att jämna ut det. Så nu är Sandra nyklippt och fin =) Det blev rejält mycket kortare och spretigare och jag blev jätte nöjd!

Kvällen ska spenderas i Hva och sen får vi se vad vi gör med kvällen.

Ha en trevlig fortsättning på dagen allihopa!

Kramar

Ledig förmiddag

Idag är jag ledig under förmiddagen, vilket är väldigt skönt! I eftermiddag är det lite aktiviteter som förhoppningsvis blir roligt. Än så länge har jag inte varit med så mycket på insparken då jag blev rejält förkyd redan i måndags! Min vanliga tur. Klassen verkar bra, vi är nästan 50 stycken i varierande åldrar. En av mina klasskomisar har jag bott granne med, men har aldrig träffat henne innan. Lite skumt, men nu har vi iallafall något att prata om.

Idag ska vi ha sittning men Japan tema. Jag tror att jag ska klä ut mig till ninja =)

Igår kväll var jag och dansade, bandet var sådär men det fanns många roliga och trevliga killar att dansa med vilket gjorde att kvällen blev väldigt bra. Jag och Malin matchade kläderna (för ovanlighetens skull?) Dock fungerade våra klänningar sådär att dansa i så vi fick byta i pausen. Så inne i layrinten i stadsparken stod vi och bytte om. Vi fnittrade som två tolvåringar, jisses så kul det var! Och rädda var vi att någon hade kommit på samma idé, då det naturligtvis gick folk runt om hela tiden. Innan dansen hämtadde jag upp malin så att vi skulle dyka upp samtidigt i våra hmm..snygga klänningar. Jag hade naturligtvis inga kontanter, så jag tänkte ta ut det där Malin bor, väl där kom jag på att det inte finns någon bankomat där! Så jag fick springa in i en affär och köpa något (en festis blev det, som var äcklig!) för att ta ut pengar. Vilket spring det blev för ingeting!

Nu ska jag diska upp ch äta lite fil tänkte jag.

Tjingeling =)

Fredag

Så, nu var semestern slut och skolan börjar på måndag. Det är helt sjukt hur fort denna sommaren har gått. Jag tänkte uppdatera er hur min sommar har sett ut. Jag har jobbat, jobbat, jobbat och jobbat lite till. Och under denna tiden har det regnat, regnat och regnat lite till. Men tanke på regnet så var det väldigt skönt att man jobbade, jag hade personligen aldrig stått ut med att vara hemma ensam med det vädret! Jag är i behov av sällskap och sol!

Tillbaka till skol-delen, på måndag smäller det. Det är då jag ska träffa personerna jag ska läsa ihop med de närmsta åren. Otroligt nog änner jag mig ganska lugn inför detta, trots att det är något helt  nytt som ska hända med mitt liv. Att läsa var det jag ville, så därför är jag lugn skulle jag tro. Jag har fått höra att det var jätte många som hade sökt till högskolan denna terminen så det känns skönt att det man presterade i gymnasiet faktiskt har räckt för att nå ett av mina mål. 

Nu går vi raskt vidare till dagen, änsålänge har jag tvättat, diskat och städat toaletten mycket grundligt (jag låg på knä och skrubbade!) Jag har även hjälpt syster lite idag då hon har ont i en fot. Så jag körde ner henne till sjukgymnasten och istället för att åka hem igen stannade jag och kollade lite va hon gjorde för något. Vi kastade lite boll och muppae oss allmänt. Under hemvägen satt hon och var väldigt fundersam över att åka på "fel" sida. Jag tror inte att hon gillade det, men hon gillar bilen iallfall =)

Nu under eftermiddagen ska jag leta reda på katten som gömde sig när dammsugaren kom fram, sen ska jag nog äta lite, får se lite när älskling kommer hem. Och ikväll kommer Malin förbi lite innan vi ska in till stan och äta. Det blir nog planka ikväll. Mumma!

ha en trevlig kväll alla mina läsare! (alla åtta :p)

(O)effektiv dag.

Jag kan inte bestämma mig om dagen ha varit oeffektiv eller om den har varit effektiv. Jag har latat mig mängder då jag har semester, dock har jag tvättat, bakat kakor och gjort ett stor kok på kalops. ( Första gången jag gjorde kalops och det blev faktiskt jätte gott, inte mormor gott men nästan!) Så jag har ju fått lite gjort iallafall, överlag är jag nöjd med dagen. Skulle behövt en promenad, men jag får ta det imorgon istället.

På schemat imorgon står det stan med Malin! Vi får se vad vi ska göra, en det blir en massa prat och en rejäl promenad som det brukar bli. Verkligeheten är hemsk, Malin ska lämna mig för att bosätta sig i Växjö...Det är verkligen jäte kul för henne att hon har ommit in på den utbildningen hon ville, men det är en trygghet som försvinner i mitt liv. Men antagligen kommer hon att komma hem så gott som varje helg och jag ska ner och hälsa på henne =).

Tillsist måste jag hålla med min sambo, man tröttnar på naiva mäniskor som inte förstår hur hårt man måste jobba  för att hålla den standarden man har.

Nu får det bli en kaka och mjölk.

Good night people.

Helgen

Började helgen med att jobba, dygn mellan fredag till lördag. Det var helt okej, men det är många timmar man är på jobbet. direkt efter jobbet hämtade älklingen mig och så bar det upp till Mantorp. Under dagen såg man många mer eller mindre fina bilar, många bra resultat på strippen, ett antal sönder körda däck på driftingen och någon bil ute i gräset på banan. När alla evanemang var klara på Mantorp åkte vi upp till Norrköping då det skulle vara träff där. Vilken sjuk uppslutning det var! Det kom mängder med bilar, många var där nästan en timme före utsatt tid och alla var med alla. Man parkerade där man fick plats istället för att parkera med dem man kände. Inga uppdelningar alls, det var supror jämte gamla volvos och alla hade kul. Det var riktigt tufft att se! 

Söndagen var det jobb igen, känns lite konstigt då jag gör mtt sista pass för sommaren senare i veckan. Sen har jag lite ledigt innan skolan börjar. Så nu vet ni lite om vad som har hänt i mitt liv =)

See you! 


RSS 2.0