Nattsvart

Som ni kanske förstår av ruriken så gick tentan åt helvete. Det var inte alls de frågor jag hade pluggat på. Jag trodde att jag hade läst in jätte mycket, men så var inte fallet. Det märktes...Så just nu är mitt liv nattsvart och det får vara det tills jag känner att det ljusnar igen.

Tenta

Ush, imorgon smäller det....Jag har sån fruktansvärd ångest och känner mig så otroligt stressad. Det är sjukt vad ett prov kan ställa till med. Jag försöker verkligen att intala mig saker som: det kommer gå bra, det finns omtentor om det skulle krävas och man dör inte av att skriva en omtenta. Som sagt, jag försöker. Att det inte fungerar är en annan femma. Gahhhh ångest!

Okej, jag klara knappt av att klä på mig.

Detta är ett nederlag för mig! Jag kan knappt laga mat, klä av/på mig sjäv, duscha är ett heltids projekt och sova är rent helvete. Allt tack vara en enda j*vla spruta. Jag har ont dygnet runt, varje liten rörelse och försök inte att nudda mig för då skriker jag. Men jag ska försöka sluta gnälla, måste bara tycka lite synd om mig själv ibland.

Smärta eller inte, så är planen inställd på dans ikväll. Jag får proppa kroppen full på alvedon och foxa hela kvällen om det ska krävas. Innan dansen så ska jag upp till Malin för att äta lite och prata desto mer. Får se om jag lyckas köra eller om jag behöver skjuts.

Nu ska jag börja projektet klä på sig ordentliga kläder.

Svininfluensan

Nu jävlar ska man slippa svininfluensan. Ett stick i armen så var det över. Det värsta är att det lilla sticket har förstört hela min dag. Jag har fått så otroligt ont i armen efter detta så jag kan inte fungera normalt....Armen gör inte som jag vill och det sticker i fingrara. Så nu väntar jag bara på att bli ordentligt sjuk.

Dagen har som sagt tillbringats till viss till hos en sjuksköterska, frukost på Ikea, shopping på Ikea och till sist skola. Det var sista lektionen med lärare innan tentan. Idag redovisade min studiegrupp vårat arbete vi har arbetat på de senaste veckorna. Så det var väldigt skönt att få det ur vägen. Nu är det full koncentration på tentan. Tyvärr har jag redan börjat få tenta-ångest...Någon som har ett bra tips för och slippa ångesten?


Kurslitteratur

Så där ja. Nu har man beställt ännu fler böcker, och ytterligare 650 kronor har försvunnit spårlöst ur plånboken...Inte klokt vad pengar man lägger på böcker. Men det är ju ett nödvändigt ont så det är ju bara att betala. (Tänkt vad skor man skulle kunna få för 650 kronor!)

Kan berätta att dansen var sådär....Divane var ingen höjdare, dock var Sannex underbara som vanligt! Jag och Malin dasade lite igen och vi börjar få ganska god koll på vår lilla fox. Jag åkte till och med hem innan sista dansen, skandal! Då är kvällen inte alltför rolig. Hoppas att det blir bättre på lördag, då är det dans i Hva till Jannez.

Ne, nu har jag inget mer att skriva....

Dans till Sannex och Divine

Som rubriken lyder så blir ddet dans till Sannex och Divine ikväll. Sanne har jag dansat till jätte myckt och jag älskar deras musik och deras framträdande. Alla i bander är så närvarande på scenen och de gör ingen stor grej av att vara artister. Divine har jag dock aldrig dansat till så det får bli en överraskning. I vilket fall så ska det bli otroligt kul och dansa lite igen.

Innan det så ska jag hem till mamma och äta middag, älskling är inte hemma idag så jag ska passa på att snika mat hemma istället. Efter maten bär det upp till Malin för att umgås lite innan vi åker ner till dansen.

Igår var vi ett gäng hemma hos C&L, hade liten infyttningsfest. Vi hade jätte trevligt! Framåt elva drog vi ner påå stan och gick till Pipes och satt där och tjöta. Tack alla för en trevlig kväll!

Nu ska jag in i duschen, ha det bra!

Garage!

Jag och älskling har äntligen fått tag i garage! Vi är lyckliga! Så nu har vi fått in Lady och börjat komma i ordning vilket känns jätte skönt. Det är även bestämt att lilla blå ska in på vinterförvaring. När Lady är klar får lilla blå flytta in istället, det är planering gott folk! Vår hyresvärd är hur bra som helt att ha och göra med garaget är helt okej, dock lite ostädat men det ska garage vara antar jag. Det är så skönt att Lady ska få komma till sin rätt och se gatorna igen, personligen tycker jag att den bilen är allt för snygg för att stå inne. Och sen till våren är det dags att ta fram min älskling igen. Man får bara hoppas att vintern går snabbt!

Jag kan berätta vad jag ska göra i vinter, jag ska dansa! Dans är livet för er som inte har prövat. Förra helgen var sjuk när det gäller dans, över tio timmar dans! Denna helgen är så gott som danslös tyvärr...Endast kurs på söndag som vanligt. Ikväll ska jag och älskling istället till kompisar och fira att det är fredag och imorgon kväll ska vi till andra kompisar och fira lite födelsedagar. Så nu måste hjärnan jobba, vad ger man till killar i 20-års åldern?Någon som har en bra idé? Skriv det i sådana fall!

Dagen har tillbringats hemma, tvätt och städ och sen lite matlagning. Jag behöver verligen dagar då jag bara får vara, bara sitta i min ensamhet och fundera och fundera. 

Igår var jag och gjorde mina naglar och dom blev så fina! Remmie är så duktig! Denna gången blev det en vanlig fransk men med lite detaljer. Verkligen neutralt och fint. Vad som har irriterat mig är att folk ifrågasätter hur jag kan lägga pengar på naglar, när det finns så mycket annat man kan lägga pengar på. Folk ska skita i vad jag lägger mina pengar på, det är min ensak. Det komiska är att många som kommenterar mina nagla har sina egna "onödiga" kostnader. De tex röker, äter ute varje dag, dricker en massa alkohol, kör bil helt i onödan mm. Det är ju mycket vettigare och lägga pengar på sådant, eller?! Allt jag kan säga om mina naglar är att jag älskar dem. Jag känner mig vacker, kvinnlig och elegant när jag har fina naglar. Framförallt så har jag slutat bita på naglarna och har därför minskat risken för infektioner i fingrarna. Något som jag hade till vardags innan. Jag mår bättre psykiskt om jag får se ut som jag vill. 
Tyvärr blev det lite gnälligt....Men jag har bara så svårt för människor som gnäller på mig utan anledning.

Nu ska jag gå och klä på mig vettiga käder. Avslutar bara med bilder på två av familjemedlemmarna.


Lilla Blå


Lady


  


RSS 2.0