Måndag

Idag är det måndag. Inte roligt alls. Inledde dagen med ett läkarbesök för att kolla om jag har mat allergier då jag har haft väldigt ont i magen under en lång period. Allt gick bra fram till blodproven, kom upp till Lab och fick vänta i 45 minuter innan det var min tur. Och det västa är att det endast var två nummer före mig! Väntan kändes oändlig!
Men men, proven togs på under fem minuter och jag får svar om ca en vecka.

Så nu sitter jag i skolan och väntar på Malin så att vi kan äta. Sen blir det idrott för hela slanten. Efter det går jag upp en sväng till farmor och farfar så att de kan prata av sig lite och senare blir det piano spel som vanligt.
 
Kan uppdatera lite från helgen med. Fredagskvällen gjorde vi inte mycket, lagade tacos coh Andreas var nere hos oss och åt och umgicks. Blev en rätt tidig kväll då jag skulle upp på Lördagen för att skriva Högskoleprovet. Skit vad svårt det var! Det bästa under den dagen var att jag och Malin åt på Wok  & Co. Det var så gott!

Jag och älskling tog en sväng till a6 också för att handla lite. Jonas hittade ett par jätte snygga jeans. Jag själv får låta bli att handla då ekonomin är rätt ansträngd. Mycket utgifter just nu...Allt runt balen ska betalas, min Lettlandsresa, sommarkläder, körkortet m.m

Kvällen spenderade jag i huskvarna parken för dans till Sannex och Nova. Tyckte att kvällen var sådär, lite många som var lite för runda under fötterna. Men men, banden var bra och det var många roliga människor där.

Söndagen tillbringade vi med bugg som vanligt, var sista kurstillfället så nu var det bara att dansa loss! Jag tycker att det är så kul att älskling har börjat dansa.Det funkar så bra när vi dansar, allt bara stämmer.  Det är så skönt att ha något som båda gillar. Nu har vi dansen, men också bilen. Jag har blivit total skadad av att umgås med Jonas :p Tycker att det är kul och vara i garaget och åka på race och träffar. Jag kan typ noll och ingenting om bilar, men tycker att det är kul. Det är nog det viktigaste. Tycker man att något är roligt så är det lättare att lära. Tänk vad man kan ändra åsikt när man blir påverkad på rätt sätt.

Nu är det dags för lunch!

Pok

Fredagsmiddag

Allt gick jätte bra i fredags! Maten blev god och alla tyckte om den, likadant med efterrätten. Är alltid skönt att maten uppskatas när man har ägnat mycket tid åt det. kvällen fortsatte med mycket prat och en hel del singstar. Kvällen avslutades vid fyra och sen blev det sägen. Sandra var jätte trött! Lördagen blev en riktig slappardag. Var upp lite hos mamma och sa hej. Sen var den dagen borta.

Söndagen var det dans som vanligt. Första kursen var inget vidare...Men den andra gick jätte bra! Jag var verkligen på topp =)

Ock vidare till dagen. Började som vanligt med rättskunskap, finns nog inget vidrigare. Sen blev det en hemska skollunch och en desto roligare idrott. Efter skolan tog jag en sväng till farmor och farfar som vanligt men idag var det inget piano så älsklingen kom och hämtade mig. Väl hemma blev det tvätt, disk och matlagning, agade potatis, fläsk och lökssås . Mumma =) Så nu sitter jag häroch gör ingen nytta, Jonas är och drar nytt ljud i bilen så jag r ensam. Har lite svårt för det, men men.

See you


Stressigt!

Nu jävlars är det bråttom! Lägenheten ska städas och jag måste förberada maten. Ikväll kommer det "berömda" Lipac folket hit för lite mat och tjötande. Just därför vore det väldigt skönt om de iallafall kan ta sig genom dörren utan att snubbla på någon kartong. Vi var klara med nästan allt här hemma efter flytten, men så hämtade jag alla mina sista saker från mamma....Det var en del skit det med. Så nu står vi här med massa mojs igen som ska hamna på rätt ställe. Det värsta blir trots allt vart man ska få plats med allt då dt är rätt dåligt med förvarning även här. Men det är väl så när man bor som man gör. Älskar det i vilket fall!

Till kvällen kommer det att serveras något så avancerat som tacos. Och till efterrätt blir det  varma frukter med vitchoklad täcke och vaniljvisp. Kommer bli mumsigt! Hoppas att det uppskattas av de andra med.

Måste också passa på att tacka Malin för mycket fint sällskap igår kväll, vi var iallafall där :P

Ne,nu är det dags att börja städa.

Tingeling

RSS 2.0