Jobb, jobb och jobb

Nu har jag landat hemma i soffan efter 48 timmar på jobbet. Det känns lite märkligt att packa en resväska för att åka och jobba, men med så långa pass och att man inte vet vad vädret blir gör att man glatt får packa. Jobbet har gått bra, och det har varit lugnt och skönt. Och konstigt nog var det inte ens jobbigt när jag vaknade på söndag morgonen efter att ha jobbat 24 timmar, och hade 24 timmar kvar. Är man bara ordentligt inställd på vad som ska hända går allt bra. Hjärnans kraft är märklig.

I övrigt knallar livet knapt på då jag jobbar över 70 timmar i veckan som läget är. Men jag försöker hänga i, så för tillfället har jag börjat måla mitt kök igen, jag har både Copiar och Kirostro så ofta jag kan och jag dansar i den tid jag har mån.




Öland!

Jag har haft det så fantastiskt under helgen som gick! Nästan 5 dagar på Öland med dans och fantastiska människor. Startade i fredags vid lunch, blev upphämtad av N och sen bar det av. Fraån Jkpg var vi tre som åkte och redan då var bilen full av packning. Halvvägs till Öland skulle vi hämta upp nummer fyra, det blev spännande ompackning vill jag lova.

Väl på Öland var det bara att installera sig i "stugan", som i själva verket är ett stort hus, nästan nybyggt och kanon fint! Jag var först på plats av oss som inte skulle bo i nått av rummen, så jag la beslag på ett av loften och framåt kvällen när resten av folket dök upp fick jag sällskap på loftet av fina V. Blev lite konstigt att behöva sova i samma säng som en okänd människa, men på köpet fick jag en ny vän så det var bara positivt!

Fredagkvällen ägnades åt att lära mig vad alla hette, ett par av personerna var för mig helt okända några lite mer kända och ett gäng väldigt välkända. Grillade hamburgare under kvällen och hade det allmänt mysigt.

Lördagen ägnades helt åt matlagning, äta mat, sola och dansa. Lugnt och skönt, och riktig semester! Söndagen såg inte så annorlunda ut mer än att jag var fruktansvärt aktiv och var ute och promenerade runt området där vi bodde och det var så fint! Bara massa åkrar och slingrande vägar. Inget folk och inga bilar, bara lugn och ro. Grillen var igång som vanligt, och dans blev det naturligtvis på kvällen!

På måndagen började kroppen bli riktigt seg, men det var bara att förtränga, sista kvällen på Öland skulle jag bara dansa. Dagen spenderade jag, V och M i Borgholm på världens mysigaste cykelutflykt med god lunch på en uteservering, och glass som efterrätt. Mumma!
Till kvällens dans var benen ordentligt stumma, men efter första timmen dans gick det riktigt bra! Efter dansen ville jag inte gå och lägga mig, för tisdagen var hemresedag för mig :(. Men allt gott har ett slut.
Tisdagen kom, och snälla M & V körde ner mig till Kalmar, och därifrån blev det en mycket skakig bussresa på närmare fyra timmar. Ni kan tänka er hur mina ben mådde efter att varit still så länge...AJ!

Borta bra men hemma bäst sägs det, men jag vet ej tusan efter denna resan. Så för att summera Öland 2012: AWESOME!!!!


Dans innan dansen :)




Ännu mer dans


RSS 2.0