Danskväll

Note to my self: Dansa aldrig mer i vitt linne! Vitt blir geomskinligt när man svettas.

I övrigt var gårdagskvällen mycket trevlig. Många fina danser blev det men även några botten napp, men så ska det väl vara antar jag :p! Vi hann även med att äta lite glass och hälla i oss någon liter vatten.
Malin och ja höll låda som vanligt och gjorde bort oss lite lagom mycket men kul hade vi!

Nu ska jag åka och hämta ut mitt körkort!

See you!

Körkort!

Kl 13.45 var det klart, idag tog Sandra körkort! Äntligen!

Ensam

Jag sitter här ensam och saknar Jonas.

Manlighet?

Jag har precis varit inne på en liten fjollas blogg och läst att skostorlek 40 är manligt. Snacka om att jag är manlig! Men allvarligt, vad tror denna lilla idiot egentligen? Att man kan vara 180 cm och ändå ha storlek 36 i skorna? Nej lilla gumman, välkommen till verkligheten där fötterna faktiskt stämmer överens med längden.

Man blir ju nästan deprimerad när man läser sådana idiot inlägg. Jag hoppas innerligt att idioten får äckligt stora fötter!

God natt.

Hundvakt

Nu är jag och älskling hundvakt resten av vecka. Det är min ögonsten Ozzy som ska tillbringa tid hos oss. Jonas är också väldigt glad i honom, kattens glädje kan vi dock diskutera....Han är inte överlycklig över att behöva dela med sig av sitt hem till en hund, men han tar det ganska bra ändå. Minus är lite vaktig av sig så man får inte ge för mycket uppmärksamhet till hunden. Om man då skulle klappa lite på hunden så är katten på en som en igel. Idag har han varit och sovit i mitt knä tre gånger! Då ska det tillläggas att han verkar ha något emot att sova i knän i vanliga fall, sikken sötnos! vad som är väldigt skönt är att de inte bråkar denna gången, så allt är frid och fröjd. Dock kan kissen vara lite jävlig och sitta och vänta ut Ozzy vid en dörr och så fort hunden går förbi så flyger katten i vädret. Frågan är vem som blir mest rädd. Hunden blir rädd för katten och katten blir nog lite rädd för sig själv när han dunsar i golvet. Smart skulle jag inte kalla honom, men han verkar iallafall ha kul och det är det viktigaste =)

Så idag har jag och Ozzy varit ute mycket och gått, jag hoppas att det hjälper ikväll när jag ska sova. Det är något lattjo med min sömnrytm för tillfället. Jag somnar inte när jag går och lägger mig och när jag väl somnar vaknar jag ungefär en gång i timmen...Det blir inte mycket sömn på nätterna.

Ikväll ska vi på flmkväll, får se vad det blir för något vi kommer kolla på. Förhoppningsvis något bra *håller tummarna*

Ha en bra fortsättning på dagen! Kram

Grattis Mamma :D

Idag fyller Mamma år, grattis till henne :D

Just därför blir det tårta idag, mumma! Jag bestämde mig för att inte köpa en present iår, utan jag har bakat en citron och vitchoklad kaka. Jag har aldrig bakat den innan så vi får hyålla tummarna för att det ska bli gott.

Annar händer det inte mycket. Jag har för tillfället min längsta ledighet sen jag började joba, hela tre dagar är jag ledig. Så äntligen är jag ledig en hel helg. Varken jag eller Jonas har några direkta planer, utan det får bli vad det blir. Kommer antagligen att fixa lite med nya bilen. Den behöver lite vax och lite putsning på fönsterna. Så nu har vi två mycket fina bilar stående på garage uppfarten. Visst gillade jag volvon, men supran är betydligt snyggare.  Nu är problemet att jag inte kan bestämma mig vilken som är bäst. 300:an eller supran.....Personligen gillar jag dem både väldigt mycket. Så nu ska jag bara få tummen ur och ta körkort så att jag får köra dem (eller iallafall supran, är osäker om jag vill köra 300:an, lite mycket pållar i den...)

Ikväll ska vi nog ut och träffa lite kompisar och då får vi se vad som händer.

Många kramar

Jag kom in!!!!!

Äntligen har en del av mitt liv löst sig! Jag kom in på linjen jag sökte. Så den 17 augusti är det dags för inspark och den 24 börjar det på allvar. Förhoppningsvis är jag färdig socionom innan jag fyller 23.

Det är helt sjukt vad glad jag är! Jag misstänkte att jag inte skulle komma in då mina betyg var på gränsen och högskoleprovet gick skit. Det visade sig dock att jag hade räknat fel så jag hade högre betyg än jag trodde! Det var ju ändå skönt att jag hade räknat för lite, då blev det ju en glad överraskning. =)

Gillkväll

Fredagen var jätte rolig! Vid fem dök Sjöstrand med sällskap och Ljungdahl upp. Vi pratade en del och åt godis! Framåt kvällen kom det mer och er folk. Lassie med sällskap tittade in , likaså Jacket och bröderna Hordnes hade med sig en kusin med fru (och en liten) Svensk och Hanna var här och Svensk var i tid :p

Under kvällen blev det mycket prat och massor av grillad mat. Tyvärr gjorde sig regnet påmmint så det blev inget kubb eller brännbollsspel. När alla hade ätit upp fikade vi på kladdkaka och drack thé/kaffe. Framåt elva började folk röra sig hemåt. Några av oss valde att åka in till Pipes of scotland för att ta något att dricka. planen var att ta oss ner till piren men ett åskoväder hindrade oss. Så istället blev det en skakig bifärd hem för att se blixten slå ner bara några meter i från vårat lilla hus! Som tur var höll allt.

Idag har vi rensat kallförrådet så vi har varit nyttiga =)

Igår och idag

Igår hade vi hystriskt roligt! Nervägen gick bra, vi satt och sjöng smurf sånger och andra gala klassiker. Emiia och Agnes har verkligen humor :p Mamma och jag spelade över som vanligt! Vi stannade och fikade lite, halv smälta vanilj kex och ägg macka. Väl inne på ge-kås delade vi upp oss lite. Emilia och Agnes gick åt sitt håll och jag och mamma åt det andra. Tyvärr hittade jag inte så mycket kläder som jag hade täkt mig...Däremot så fick Jonas lite nytt till garderoben =)
 
Väl hemma åkte jag och Jonas upp till åsa för att träffa lite kompisar ochh för att svalka av oss lite. Det blev verkligen en jätte bra dag!

Idag måste jag städa undan då det komer folk hit för lite grillning och sällskap ikväll. Verkar som att det dyker upp rätt många så förhoppningsvis blir det en kanon kväll!

Jag kan också berätta att det var ett år sen jag och älskling förlovade oss idag. Detta året har gått så otroligt fort! Jag vet inte var det försvann....tack Jonas för att du finns i mitt liv och gör det så otroligt roligt! Jag älskar att vakna upp jämte dig varje dag och veta att det är du och jag!


RSS 2.0