Dan före dan före dopparedan

Måste uppdatera lite om gårdagen. Jag och älsklingen åkte till Göteborg  för att vara på Liseberg, men vi böjade dagen med att gå runt i Göteborg. Vi gick lite i affärer, tog en sväng ner i hamnen och tog en sen lunch. Göteborg är så mycsigt, men vilken trafik! Vi har pratat lite om att göteborg vore trevligt att bo i men vi båda har ångrat oss...

Efter lunchen började vi gå bort mot liseberg, vi gick på lite smågator och genom någon liten park och allt var så fint och upplyst. Vi gick runt på liseberg och handlade lite små saker (vågar ej skriva vad det är så det är julklappar...), vi spelade lite olika spel i spelhallen. Blev ett-ett i air hockey, sen förlorade jag stor i ett bilspel men tog nästan revansch i nästa bil spel om inte Jonas hade prejat mig av vägen. Men men, nära skjuter ingen hare. "Jul på liseberg" var bland det mysigaste jag har varit på! Alla ljusen, dom små bodarna, alla hemgjorda saker, alla glada barn, stämmningen  och den vackra omgivningen. Så vackert!

Så vidare till idag. Det är en del som ska göras eller görs just nu. Måste göra klart det sista inför julen. Slå in lite presenter mm. Katten är på djursjukhuset för att skrapa bort tandsten, jag tvättar, ska laga mat, måste äta frukost, diska, plocka undan en del, vika tvätt och slutligen så ska jag jobba...jag ska aldrig jobba dan före dopparedan igen. Detr är ju då man vill få så mycket gjort...Men men.

Kan berätta att jag jobbar många andra roliga dagar också, typ julafton, annandagen, nyårsdagen och trettondagen. Men det blir pengar.

Imorgon ska vi vara på Grästorp först, vi ska äta lite frukost ihop med min familj och dela ut lite julklappar. Sen åker jag och mamma och jobbar och Jonas åker hem till sina föräldrar. Så jag får fira jul lite iallfall, imed att mamma och jag är på samma ställen så träffas vi lite under kvällen. På juldagen åker vi båda ut till Jonas föräldrar så att man får önska god jul hos dom med.

Ne, nu måste jag fortsätta med mitt.

God Jul :D

Helgen och idag

i fredags morse åkte Jonas till Tyskland för att vara på MC mässa och lämnade lilla mig hemma. Saknade att inte ha honom hemma, men gick ett så gulligt sms av honom så då kändes det lite bättre. Men jag kände absolut inte för att vara hemma själv, så jag hade bestämt att jag och Emilia skulle gå på a6 efter skolan, sen skulle hon med  mig hem och sova över hos mig. Vi hade skit kul på a6, käkade glass med pommes på Donken och handlade lite julklappar till våra bröder. Sen åkte vi hem till mamma en sväng och senn bar det vidare till min APU-plats för att kolla på deras lucia tåg, så söta var de alla! Efter det åkte vi hem, gjorde toast. Mumma! Idolfinalen blev nästa punkt på listan och äntligen vann rätt person :D Satt uppe en sväng och tjötade innan det blev dags för sängen. På lördagen gjorde vi inte ,ycket vettigt, åt frukost till "Vid världens ände" och diskuterade vem som r snyggast i filmen, Johnny Depp eller Orlando Bloom? Vi kom inte på något svar iallafall.

Framåt eftermiddagen dök Malin upp så då satt vi tre och tjötade ett tag innan Emilia åkte hem. Malin och jag passade på att vara onyttiga så vi gick bort till pizzerian och åt där. Hem igen för att kolla på dansbandskampen, tyvärr gick inte våra favoriter vidare....Och mitt iallt detta klev Jonas in genom dörren, vad paff jag blev! Hade inte väntat hem honom förrens tidigt på söndagsmorgonen. Blev så glad så :D! Så sen gick en kvällen också, så trevligt var det!

Jonas var tvungen att jobba under sönagen och Malin var tvungen att åka hem så jag plockade lite i lägenheten under tiden. När Jonas kom hem ägnade vi resten av dagen till att slappa.

Så vidare till idag. Både min psykologikurs och min aerobickurs slutade idag. Skulle verkligen vilja fortsätta med båda. Psykologi är jätte kul att läsa och aerobicen har varit så kul! Har verklgen kämpat med båda kurserna och nu är de slut...Men men, så är det ju.

Nu ska jag börja på mitt BAF-arbete och vänta hem Jonas.

So long!


Lördag

Idag var det egentligen tänkt att jag skulle till falköping och dansa men så blev det inte. Har känt i flera dagar att jag har haft en förkylning som var på gång och nu slog den ut. Har haft huvudvärk och lite illamående större dele av dagen.

Så idag har det inte blivit mycket gjort. Har mest kelat med katten, myst med Jonas och bara latat mig. Det var visserligen väldigt skönt att bara ta det lugnt.

Som tur var har det mesta släppt av huvudvärken släppt, men kände inte för att åka och bugga. Istället blev jag utbjuden av min kära sambo så vi har suttit och gottat oss på Jensens ikväll. Hade tänkt ta med honom dit i januari för lite mat för då var det sex månader sen vi förlovade oss där. Tror inte att han kommer bli allt för svår övertalad. Han är nog lika glad i jesens som jag är.

Men nu är det dags för sängen för lilla mig.

puss o kram

Julbak

Måste uppdatera om helgen, julbordet var jätte trevligt och maten smakade hur bra som helst. Satt på Mäster Gudmunds en bra sväng och efter det åkte vi till chefens ställe för ännu mer skratt och dumma kommentarer. Vi var nog ett sånt gäng som andra besökare på resturanger hatar, vi skrattade och var allmänt glada. Tror att folk kan störa sig på sådant, bara för att de själva inte kan med att höras.Tack alla för en trevlig kväll!

Idag var det dags för att starta julbaket! Så nu finns det både pepparkakor i mängder och ännu mer lussekatter om någon skulle bli sugen på det så är det bara att höra av sig.Just nu är den första plåten lussekatter inne i ugnen och de ser så goda ut!!!

Måste säga att det känns lite konstigt att julbaka själv. Tidagare har det varit mamma, jag och Emilia som har gjort det i alla år och nu är det bara lilla jag. Men gott hoppas jag att det kommer bli ändå :D

Ne, nu ska sista plåten ut och sen ska det prov smakas :D

Tingeling!

RSS 2.0