Just nu...

...sitter jag ute på landet och njuter av tystnaden, solen och utsikten över sjön. Första gången jag tog mitt pick o pack och flyttade hit över helgen första gången trodde jag att lappsjukan skulle komma som ett brev på posten. Men icke, jag överleve och trivs bättre och bättre. Gårdagen spenderades till stor del med en lååång promenad och ett besök i ladugården för att klappa på kalvarna. En av dom var bara några timmar gammal och gudomligt söt! Så nu får vi se vad denna dagen har att bjuda på, förmiddagsfika är givet då muffinsarna är i ugnen och dans till på Björnholmen ikväll är också bestämt. Scotts är det som spelar, inget favoritband, men de är helt okej. Framförallt så ska många kompisar dit så går det inte at dansa så kan man ju alltid hänga i baren med de istället.


4 år

I början av april, rättare sagt den nionde, fyllde mitt lilla kryp-in fyra år och jag har totalt glömt att uppmärksamma det! Så nu gör jag det istället. På dessa fyra år har det hänt väldigt mycket och jag satt faktiskt och läste igenom alla mina inlägg innan idag och trots att jag har tänkt sluta blogga på två, tre och fyra gånger så är jag glad att jag har behållt den. Dagböcker är underskattat. Så även om bloggen inte är på topp just nu så kommer den att få stanna, för vem vet - en vacker dag kanske jag återkommer med full kraft.

Grattis mitt lilla space på fyra-års-dagen!

Så kör vi på ytterligare en sammanfattning!

Jag hade verkligen tänkt komma igång med bloggandet igen, men dygnet har ju inte tillräckligt många timmar! i vilket fall, here we go.

Hela helgen (vecka 15- minnesanteckning för egen del...) spenderades i en liten by ute på landet. Jag såg inte en bil på hela helgen, telefonen hade ingen täckning och jag klappade på kalvar på dagarna. Verkligen en rekreationshelg som satt så fint. Jag trodde att jag skulle få lappsjuka redan på fredagskvällen, men icke. Det var däremot jobbigt att sätta sig i bilen och åka hem med all trafik som var. Vilken stress det ska vara i tid och otid! Inte konstigt att man är lite knäpp...

Veckan efter flöt på utan konstigheter. Lyckades träna två gånger, ett baspass och ett medel. Hade Kirostro på tisdagen och busade runt dammen. Gjorde samma sak med Chop på onsdagen och på fredagen hoppade jag med den store klunsen. Han hade kul kan jag lugnt säga!

Helgen spenderades i Karlskrona. Drog ner mer Johannes, Madde och Jenny på fredagkvällen för att sent checka in i en 15 kvm liten stuga. Det var nästan så att alla kunde stå upp samtidigt, men bara nästan. I vilket fall så hade vi sjukt kul hela helgen. Lördagen Spenderades i en liten danslokal, foxkurs för Harald stod på schemat! Förande delen har verkligen släppt för min del, nu är det bara finslip kvar innan jag är i klass med karlarna. Pausen var i en klass för sig...Hjälp vad kul vi hade. Jag och Madde var oss själva i deluxeform, så tråkigt var det sista vi hade. Lyckades även få se andra kursdeltagarna att dra på smilbanden även om de var väldigt koncentrerade på att göra rätt.

Kvällen spenderades i Växjö (jo, vi är knäppa. En normal människa åker inte från karlskrona till växjö och sen tillbaka) Dans till Blender, och jag var faktiskt jätte nöjd! Många bra danser, perfekt golv och Blender har tagit sig i kragen och gjorde en bra spelning!

Söndagen gick kalas, blev uppbjuden av Harald vilket innebar att jag skulle föra och denna gången gick det riktigt bra. Fick till och med lite beröm, Sandra är stolt över sig själv! Denna kursen var lättare för min del då jag har gjort det innan, men den var roligare! Folk bjöd mer på sig själva, även om danskvaliten var lite lägre. Man pratade med massa olika människor, var ute och åt och umgicks i Växjö, jag fick en snabbkurs i Lindy under en paus och man vågade bjuda upp varandra.

Så nu är nya veckan startad och jag kommer att ha ambitionen att vara här lite oftare. Men vi lär märka hur det går med det.

Simma lugnt.

Fin dejt!

Vart på fin dejt med Cissi idag, vi slog till med Donken. Ska det va, så ska det va på riktigt som man säger. Vi avhandlade allt oviktigt och löste inte ett enda litet världsproblem. En slö eftermiddag kan man lugnt säga.

Dagen har i övrigt varit helt grym, praktiken kunde inte gått bättre så imorgon ska det inte ens bli jobbigt att gå upp. Och helgen ska spenderas med hjärtat, så Sandra är nöjd.

Boxpass

Jag har verkligen värlens bästa praktikplats! AME är fantastiskt, massa trevliga människor och ett intressant och bra arbetssätt. Ett annat stort plus är att jag får träna med ungdomarna. Idag var instruktör bokad för att hålla i ett boxpass och jag skakar fortfarande i musklerna. Så gött! Tyvärr har jag en inre kamp i mig själv, för att jag för 7 år sedan gjorde detta med lätthet och nu får jag kämpa apa. Jag får helt enkelt inse att sju år är sju år, och 15 extra kilon gör sitt. Men jag höll i bra och försökte boxas med lite attityd för att orka slå lite hårdare och snabbare. Dock är risken att jag inte kommer att komma ur sängen imorgon på grund av all träningsvärk men  det var det lätt värt!

Kort sammanfattning av tiden som springer

Tiden har verkligen sprungit ifrån mig det sista! Men här kommer en lite lagom stor sammanfattning av vad som har hänt det sista (för den som vill veta).

I vilket fall så  var jag i Hva parken den 31 på Rockabilly festival-en kväll som gick till historien. Förfesten blev kalas och själva festivalen var grym! Hörde inte så mycket av första bandet, men de andra två diggade vi loss till. Först var det John Lindberg Trio och efter det var det TopCats. Så svängigt och såååå bra!
Samma helg passade jag på att avfärga håret, och har numer en blondröd färg. Låter förjävligt, men det är riktigt snyggt! Dock kan jag fortfarande inte gå förbi en spegel utan att reagera på hur jag ser ut. Blev ju trots allt mörk/rödhårig för över tre år sedan.


Före & efter  



Påskveckan bestod av alldeles förlite träning och alldeles för många sena nätter (eller tidiga mornar beroende på hur man ser det). Praktiken gick jätte bra, gjorde inte mycket nyttigt. Var ute i skogen två dar, en dag vid Hornborgarsjön och skärtorsdagen hade jag halvdag. Så en väldigt soft och behaglig vecka.

Torsdagskvällen spenderades i Falköping för dans till Sannex, en trevlig kväll men lite strävt golv och lite för mycket folk. Kvällen bestod dock endast av kanondanser med duktiga killar och ett fantastiskt band!
Fredagen spenderade jag med goda vänner, massa fika, prat och dåliga youtubeklipp. Kunde inte vara bättre!

Självaste påskafton firades utan påskmat och godis utan med god mat hos mor och far, för att sen äta mer god mat ute på stan ihop med polare. Direkt därifrån gick vi vidare till Rigoletto för ännu mer Rockabilly. Bland annat stod Eva Eastwood på scen. Hon är så klockren! Ett fantastiskt framträdande och en röst från himmelen. Under hennes framträdande var det massa folk på dansgolvet, hon var ju trots allt kvällens dragplåster men det absolut roligaste på hela kvällen var den sista timmen till ett annat band. Jisses vad vi dansade loss! Det fanns ingen hejd på varken oss eller bandet så ända fram till det att lamporna tändes rockade vi. En totalt underbar påskafton!

Påskdagskvällen spenderades i Hva Parken, denna gång var det dans till Casanovas och Shake. Mycket folk och en trött Sandra resulterade till en hel del tid bredvid golvet men det spelade ingen roll alls, för de danser jag tog var så bra! Casanovas är favoriter sen innan, och de gjorde mig inte besviken. Så nu går jag och väntar på deras nya skiva som ska köpas och spelas sönder.
Shake stiger på min lista för varje gång jag hör dom, så denna band combo hoppas jag att få dans till fler gånger.

Och helt plötsligt så är bloggen iallafall ikapp tiden även om jag inte är det =)

RSS 2.0