Balen och halkbanan

Balen igår var så rolig! Özz är livet, synd bara att han inte hade så långt uppträdande. Maten smakade bra och alla var trevliga så kvällen va jätte lyckad. Vi hade lite otur då regnet öste ner och åskan smällde men som tur var slapp vi det när vi kom till Stora Hotellet! Efter festligheterna på hotellet så hamnade vi från klassen på piren för lite dricka och prat och sedan fick det bli Sliver en liten stund. Men då jag skulle köra halkbana och älskling skulle jobba så åkte vi efter elva. Personligen räckte det gott och väl då jag inte är en party pingla.

Natten var skit då jag var jätte nervös inför halkbanan...Sov effektivt 45 minuter, trots detta var jag otroligt pigg när jag steg upp. Väl i eksjö gick vi igenom en del innan vi skulle köra, så nervositeten hann höjas några grader till. När vi väl hade satt oss i bilarna så höll jag på att kliva ur! För er som inte känner mig så väl så kan jag berätta att jag är väldigt rädd för att köra bil och för att göra bort mig så halkbanan prickade båda mina värsta punkter. Jag var tredje som körde och det gick bra! Jag överlevde och gjorde ganska bra ifrån mig så godkänd blev jag iallafall. Efter körningen blev det ännu mer teori och vi fick pröva att sitta i en voltande bil. En rätt otäck känsla...Vi fick även pröva en krock i 7 km/h. Det räckte för att man skulle få ont där bältet satt. Efter detta var vi klara och vi åkte hem till Jkpg igen. En rolig dag(efter det att nervositete släppte).

Jag och älskling passade på att äta lunch ihop idag och nu sitter jag och väntar hem honom då han var tvungen att jobba över idag. Som tidsfördriv lägger jag över lite bilder till dator som togs igår. Tack Hanna, våran mäster fotograf!


Så nu vet ni lite vad om jag har haft för mig det sista. Tillsist måste jag bara berätta att vi hade några roliga bilar på halkbanan, jag har aldrig sett sånna innan, men det gick ju ändå. 


Balen!

Idag är det dagen med stort D, det är bal! Jag har sett fram emot detta jätte länge och idag smäller det =)



Jag har även fått hem besked om uppkörningstid och teori provet. Jag är redan nervös, skit också...

Allt är klart!

Äntligen är allt klart inför balen. Som vanligt är jag ute lite i sista stund...förra gången jag gick på bal köpte jag smycken kvällen innann. Nu är min klänning klar, skorna passar, naglarna fixas imorgon, jag har bestämt vilken väska jag ska ha och jag har kommit på hur jag ska ha håret och sminket. Jonas är också helt klar med sitt, köpte nya byxor idag, sikken snygging man är tillsammans med! Kavajen sitter bra, byxor och slips är ordnade, skorna är köpta och håret är nyklippt. Det som har varit mest på svaj är bilen, vi har ordnat det, men nu i sista stund valde vi en annan. Vi lånar fortfarande från samma person, bytte bara bil. Han som äger den vet att jag älskar den så vi kunde ha den istället för den det var tänkt från början.Så nu är allt fixat och färdigt! Känns verkligen skönt.

Idag fick jag även reda på att jag ska göra håret på Hanna till hennes bal, får se vad det blir för något. Det blir en hel dag för oss :D Både smink och hår ala Sandra. Att hon vågar, haha! 

Jag har även fått tid till halkbanan, dagen efter balen. Klockan 7 åker vi ifrån jkpg för att köra i eksjö. Lite surt att det inte blir så mycket efter balen, men men sånt är livet. Känner att körkortet är viktigare än en kväll ute. 

Då jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera så blir det en del på en gång, men iallfall så har jag fått upp gardiner i ett rum till. Hurra! Så nu är det så gott som klart i sovrummet också. Gardinerna är vita panelgardiner med stora blåa blommor på. Låter fruktansvärt med passar ändå in. Så jag är nöjd!

Doge Pro Charger -70

Heja Norge!

Äntligen vann rätt låt! För första gången på mycket länge kände jag mig nöjd under en ESC final. Låten var jätte bra och han sjunger helt fantastiskt bra!

Då jag fortfarande inte är pigg, mår skit och det vill inte gå över så blev det ingen dans igår. Istället åkte jag och älskling ut till N-hammar för att kolla på ESC. Vi blev ett litet gäng och hade så trevligt så.

Passade också på att hälsa på Hanna igår. Har lovat att göra hennes balsminkning så vi övade lite igår för att få fram hur det skulle vara. Hon såg så rolig ut för jag hade sotat ett öga rätt mycket och det andra hade jag behållt i ljusare toner (guld och rosa). Det var en syn det, hanna i smink och i två olika sminkningar dagen till ära! Vi kom alla överens om att det blir den ljusa sminkningen. Hanna prövade sin klänning igår när jag var där och hon var så fin!! Trodde aldrig att jag skulle få se Hanna så uppklädd.

Nu sitter jag bara här och väntar på att älskling ska vakna, sen blir det frukost. Idag måste vi även städa riktigt grundligt och jag har en massa skolarbete som ska in. Kan inte förstå varför lärarna lägger in så mycket under de sista veckorna...Jag har alltid behövt kämpa med skolan så jag trodde att jag skulle slippa det de sista veckorna men icke. Det blir bara värre.

Jag är fortfarande orolig inför balen, min klänning är fortfarande inte ihop sydd...Måste ringa sömmerskan och kolla hur det ligger till. Däremot så är resten fixat nu hoppas jag. Även student kläderna börjar komma ihop, men man vet aldrig. Jag kan lika gärna ångra mig samma morgon. Det som är mest stressnde är att jag ska hålla talet till studenterna och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. 

Nu ska jag kolla lite på tv. Ha det så gott! 

Sjuk...

Så nu har man varit sjuk några dagar till...Himla skit! Visserlige är jag bara förkyld men jag tycker det räcker. Huvudvärken håller på att ta kål på mig och någon matlust har jag inte sett till på länge. Livet är inte så roligt då...En stor fördel är iallfall att jag kan hålla mig vaken en hel dag. Det kunde jag inte innan. Idag lyckades jag ta mig till skolan, gick sådär...Allt prat och alla rörelser runt omkring gjorde inte huvudvärken bättre. Men men. Min största undran är hur jag ska orka vara på Liseberg hela dagen imorgon? Jag kanske kan ta en tupplur i sagoslottet :p

Idag har jag fått reda på att vi är lediga en hel massa dagar fram över vilket gör att jag känner stressen komma sig smygande! Mycket att göra och inte så många dagar kvar att göra det på!

Närmast på schemat över stora händelser är balen den 26 maj. Det ska bli jätte kul! Börjar känna mig stressad även här då bil precis blev ordnat och min klänning ligger i delar! Sen kan jag inte bestämma mig om man ska ha linser eller eller glasögon på balen? Någon som har en åsikt?



Nya gardiner!

Äntligen har jag hittat gardinderna som jag har letat efter! (och ja, jag säger jag då Jonas bryr sig så där lagom om vad vi har för gardiner...)Så nu har vi gardinder i vardagsrummet iallafall. Jag har inte köpt gardiner innan enbart för att jag inte hittade sådana jag ville ha. Jag ville inte köpa något bara för att det skulle hänga där, jag ville ha det jag hade tänkt mig. Nu låter jag antagligen som världes bitch, men jag känner mig själv. Hade jag köpt något som jag inte var 100 på hade de fått hänga i vilket fall. Så lat är jag!

Men nu hänger dom där, en grå panelgardin i botten med en svart fransgardin över. Blev hur bra som helst! Nu mäste det bara funderas över vilka gardiner det ska bli till alla andra fönster. Det är lite kvar att göra i lilla huset, främst lite fler lampor och gardiner, Men det kommer när vi hittar något som vi verkligen vill ha.

Än sålänge så har vi fått bort häcken vi hade på baksidan så nu hoppas jag på att vi ska få sätta upp ett plan istället. Jag har också planterat panseér runt ute platsen och vid ena köksfönsteret. Blev lite mer "husligt" då. Jag började även rensa rabatterna, men några av dom är så överväxta så det är bara att gräva upp allt ihop. Tror att det ska få bli jordgubbsplantor i ett land.

Så nu är lilla huset på väg att verkligen blomma ut :D

RSS 2.0