Jag lever loppan!

Och älskar't! Det så olikt mig som det bara kan bli. Jag är ingen "wild n' crazy människa", jag gillar rutiner, listor och planering. Men det sista har jag levt helt tvärt emot, jag flyger och far hit och dit varje helg, lever i en resväska och mår bra av det. Iallfall efter och under tiden, innan är det fortfarande ett enormt meck i min lilla hjärna om hur jag ska få ihop allt, men som sagt det går framåt!

Hela förra helgen var jag i Borås, njöt av tystnaden på landet där jag bodde, träffade massa trevliga och roliga människor, gick på bio och åt världens godaste mongoliska buffé.

Denna helgen har jag spenderat i Göteborg ihop med Gina. Vi hade fördelen att bo hos hennes bror så dyrt blev det inte heller - sånt gillas alltid av en snål smålänning (eller en student med fruktansvärt dålig ekonomi). Hela gårdagen spenderade vi på Liseberg, åkte allt och lite till i strålande sol och 25 gradig värme. Tyvärr var det mycket kö till allt, men det var helt överkomligt ändå. Har man hela dagen på sig så behöver man inte känna nån stress. Men efter kl 20 på kvällen blev det lugnare och parken blir helt fantastiskt vacker på kvällarna!

Idag passade vi på att äta bruch på Egg&Milk, en amerikansk diner mitt inne i Göteborg. Så cool inredning, menyn var helt tidstrogen och servitriserna hade på sig jätte fina klänningar med förkläden över. Och gott var det, jag beställde nybakad bagel, amerikanska pannkakor med choklad, juice och yoghurt. Mums! Efter detta blev det shopping och tid att bara strosa runt i den vackra staden! Göteborg har verkligen visat sig från sin bästa sida, sol och värme båda dagarna.

Egg&Milk

(bild lånad från http://trendenser.se/2008/may/amerikansk-brunch-i-50-talsstil.html)

Vilken vecka!

Träningen har gått så bra denna veckan! I måndags var det bas, likadant i torsdags. I fredags åkte jag in och spinnade med seniorerna. Kan med lätthet garantera att jag var den yngsta senioren. Och idag blev det ett yogapass. Det är det bästa med att gå i skolan eller jobba oregelbundet, man kan träna på alla timmar på dygnet så länge Friskis har öppet.  Så nu är jag på banan igen känner jag!

Där satt den!!!!!!

Jag har äntligen avverkat ett helt pass på friskis, dock ett bas pass. Men ändå, nu har jag äntligen gjort det! Med armhävningar och allt, jag bara bet ihop och gjorde det utan att missa en endaste liten övning. Sandra är stolt över sig själv!!! Så nu blir det bara att fortsätta kämpa och klara ett medelpass med utan fusk och slöande.

Jag tog även tjuren vid hornen och bokade en läkartid...Så på tisdag får vi se om det är några fel. Och innerst inne vill jag såklart vara frisk, men det vore samtidigt väldigt skönt om dom hittade nått som var på tok. För då hade jag äntligen fått en förklaring, så nu vet jag inte vad jag hoppas på längre...På tisdag kommer svaret iallfall så tills dess får jag fortsätta fundera.

Bas

Ikväll hittade jag tillbaka till Friskis efter att ha haft ett uppehåll därifrån pga allt annat som skulle hända i mitt liv.

Passet gick bra, men det kändes som att jag vägde ungefär 200 kilo och allt gick jätte tungt. Men så går det när man slarvar med sin träning. Dock har jag äntligen bestämt mig för att ta tag i mina hälsoproblem, så förhoppningsvis ska jag kunna få några bra eller mindre bra svar iallafall.

Så nu satsar jag på att komma iväg och träna på torsdag och söndag med så hoppas jag på att nästa vecka går lättare.

RSS 2.0