Hipp Hurra

Till mig själv, idag fyller jag nämligen 22 år. Ett år närmare pensionen ;)
För precis ett år sen satt jag i en bil på väg hem från ett underbart midsommar firande i Leksand. Dagen bestod av att jag körde närmare 50 mil och åt middag på McDonalds.

I år såg födelsedan ut som följer, jag var i stallet på förmiddagen. Copiar hade nog märkt att jag fyllde år, för han var otroligt lugn och foglig. Detta resulterar i att Sandra är väldigt nöjd! Hemma igen blev det till att städa järnet, för under kvällen bjöds det på fika i det Waerländska hemmet. Vänner och familj i en enda röra, men trevligt var det. Dock fikade de väldigt dåligt så nu har jag massa muffins, chokladbllar och tryffelkaka över. Jag misstänker att jag ställer upp det mesta i stallet imorgon.

I övrigt så knallar livet på, äter för mycket och tränar för lite. Men det känns förlåtet, för sommaren är ju trots allt sommar. Planen framåt är jobb, jobb och jobb. Men jag ska trycka in en resa till Öland (dansbandsveckan) och en resa til Götet. Liseberg, shopping och dans på polketten står på schemat.

Första jobbpasset

Imorgon går jag på mitt riktiga schema så att säga. Innan har jag gjort två brevidpass så lite varm i kläderna är jag, men det känns fortfarande väldigt främmande att jag ska jobba själv. Som tur är så går vi dubbelbemanning under förmiddagarna första delen av sommaren och det känns jätte skönt! Då har jag någon att fråga om jag behöver.

Men än så länge känns allt jätte bra, bra kollegor på enheterna, trevliga ungdomar och bra klimat. Framförallt så har jag blivit väldigt väl mottagen av kollegorna och brevidpassen har gått kalas.

Så nu är det fullt ös ett tag framöver =)

2 veckor sen sist

Ja, det tar verkligen tid mellan mina besök här men än en gång har jag bestämt mig för att bloggen får stanna.

Vad som händer i mitt liv just nu är att jag börjar på mitt nya jobb imorgon. Jag är väldigt delad inför detta, dels känns det jätte roligt för jag har fått det jobbet jag ville så det är lite av ett drömjobb. Jag fick jobbet som ungdomsbehandlare! Men samtidigt är det så jäkla skrämmande att börja med något helt nytt. Jag är rädd för att gör fel (som alltid) och i detta jobbet är det mycket som vilar på mina axlar. Men så kommer det att vara för evigt i med att man läser till det man gör. Så imorgon kväll kommer jag antagligen vara sjut trött och ha huvudet helt fullproppat med information.

I sommar ska jag jobba på två enheter, och imorgon ska till enheten som jag inte vet någonting alls om. Den andra enheten vet jag iallafall vad ungdomarna heter, vilket kön dom har och hur gamla dom är. Jag har även träffat en av mina kollegor. Det är inte mycket, men mer än ingenting. Så imorgon ska det bli spännande och möta dels ungdomen/ungdomarna och mina kollegor.

I övrigt snurrar mitt liv på som vanligt, skolan slutade i fredags med ett til det närmsta missöde. Jag hade tentainlämning kl 23.59 och kl 23 dör mitt internet. Ingen bra kombination! Men slutet gott allting gott, jag åkte hem till en klasskompis och skickade in det hos henne. Fastnade även med en kopp thé och kom i säng framåt morgonen.

Träningen har gått sådär, jag åkte på en bihålsinflammation som vanligt. Och den har även gjort att dansen och ridningen har stått lite stilla. Men nu i helgen kom jag igång med både träning, ridningen och dansen vilket kändes i kroppen, hej träningsvärk! Men det är gött att komma igång igen, verdagen blir lite mer hel om den är "som vanligt".

RSS 2.0