Lettland

Så, nu sitter man här igen. Veckan i Lettland gick jätte bra, men vad mycket misär man har sett...Det är sjukt att det egna landet bara blundar för det dom inte vill se!

Våra insamlade kläder lämnade vi av på en skola för barn med speciella behov. Det blev så uppskattat! Denna skolan hade jag besökt innan, under min förra resa i Lettland. Den gången sov vi på skolan, nu var vi bara där under en timme vilket var väldigt synd...Tyvärr träffade jag inga barn som gick där senast jag var där men rekorskan kom ihåg förra gången jag var där vilket var väldigt kul!

Under veckan träffade vi så många människor som knappt hade tak över huvudet, trots detta var de glada för att de hade sin familj och de gjorde vad de kunde med det lilla de hade. Underbart att se!

Men nu efteråt är det jobbigare än när man var där...Jag har inte sovit bra alls sen vi kom hem. Man liggerr och drömmer, grubblar och drömmer lite till. Detta har resulterat i att jag är fruktansvärt tjurig och grinig, vilket jag själv absolut inte tycker om men så är det. Får bara hoppas på att jag kan sova vettigt så kommer nog humöret att stiga.

RSS 2.0